El e iubitul secret al ex-doamnei Daminuță?!

Publicat: 07/01/2020 | 23:01

Una dintre cele mai senzuale prezențe feminine din showbiz-ul românesc ar fi dat ”marea lovitură” în plan sentimental. Bomba sexy a Timișoarei și-ar fi găsit ”jumătatea”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații savuroase despre noul iubit secret al Iasminei Halas. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, COMPORTAMENT SUSPECT LA NUBA! SUNT SEMNE CĂ…)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de noua idilă care se prefigurează pe scena mondenă. Sexy-fotomodela de pe malul Begăi ar fi fost lovită de săgeata lui Cupidon. După aproximativ un an de când a divorțat de Cristian Daminuță, Iasmina Halas se pare că are, din nou, fluturi în stomac. (NU RATA: POLIȚIȘTII DE LA RUTIERĂ AU ”TĂBĂRÂT” PE GIGI BECALI)

Iasmina Halas, bomba sexy a Timișoarei

Sexoasa blondină ar simți din nou fiorul dragostei, iar „responsabil” se pare că e Philip Albu, tânărul care s-a făcut remarcat recent în show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”.  Sexy-concurentul de la Kanal D se pare că ar fi dezvoltat o pasiune nebună pentru frumoasa Iasmina.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, chiar dacă se află departe de România – emisiunea în care tânărul musculos este angrenat se filmează în Turcia – Philip Albu nu ar fi neglijat-o de sărbători pe sexoasa de pe malul Begăi.  Sexy-concurentul de la Puterea Dragostei ar fi răsfățat-o pe aceasta cu câteva cadouri scumpe. Rămâne de văzut dacă povestea lor de dragoste o să continue și după ce tânărul termină proiectul TV, iar site-ul nr. 1 din România  promite să vă țină la curent. (NU RATA: FAMILIA INSISTĂ CA WHAT’S UP SĂ URMEZE UN PROGRAM DE TERAPIE PENTRU…)

Cine este, de fapt, Philip

Philip Albu, în vârstă de 20 de ani, este fiul unui renumit afacerist din România, dar și nepotul unui ofițer cu state vechi în structura M.A.I. Tatăl tânărului care își caută marea iubire în show-ul de la Kanal D a pus bazele mai multor afaceri de succes în Spania. Unul dintre cele mai profitabile business-uri pe care tânărul o să le moștenească este un vestit restaurant din Peninsula Iberică. Astfel că, pe lângă calitățile fizice vizibile, Philip stă bine și la capitolul financiar.

Mai mult decât atât, puștiul este campion național de MMA. Philip Albu este un tânăr extrem de ambițios, iar ținta lui este să ajungă în circuitul mondial de K 1. Potrivit surselor noastre, după emisiunea de la Kanal D, tânărul se va antrena la celebra academie a lui Remy Bonjasky.

Philip Albu, concurent la ”Puterea Dragostei”

Iasmina Halas a depășit o perioadă de coșmar

Anul trecut, Iasmina Halas a avut parte de mai multe momente dificile. A divorțat de fostul star al formației din Ștefan cel Mare, a pierdut o sarcină, iar tot ce a urmat a condus-o pe calea depresiei, ba chiar a gândurilor suicidale. (NU RATA: SOȚIA VESTITULUI FOTBALIST S-A UNDUIT SENZUAL PE PLAJĂ + CE GEST SURPRINZĂTOR A FĂCUT ÎN VALURI)

Nu mai am gânduri de sinucidere, sunt foarte bine. Am trecut peste cu credinţă în Dumnezeu, cu familia mea şi cu ciocolată. Am avut mai multe proiecte. Nu am iubit, dar aş vrea să am. Vreau să mă reîndrăgostesc. Singurul lucru pe care mi-l doresc de la un bărbat este să mă iubească”, a mărturisit blondina, în urmă cu ceva timp, într-o emisiune TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)