El a pus ochii pe Laurette! ”Cum îl vreau? Tânăr, frumos și bun la suflet!” VIDEO

Publicat: 08/05/2020 | 13:05

Laurette Atindehou, manechinul român cu rădăcini africane, a lansat o nouă piesă, intitulată „African Queen”, în colaborare cu renumitul rapper stabilit în Londra, KC Pozzy. O piesă dance cu influențe orientale, iar tema principală este o linie melodică balcanică de saxafon. S-a întâmplat chiar de 1 Mai! Dar, se pare, pentru frumoasa mulatră e mai mult decât piesă… (CITEȘTE ȘI: LAURETTE, CAMUFLATĂ DIN CAP PÂNĂ-N PICIOARE! CE MESAJ A TRANSMIS FRUMOASA MULATRĂ: ”NU UITAȚI…”)

„Sunt tare încântată și fericită pentru noul meu proiect. Pe viitor, pregătim și un video pentru această piesă, dar așteptăm să treacă perioada pandemiei. Ar fi trebuit să filmăm videoclipul în Londra, dar din păcate nu am mai putut pleca tot din cauza pandemiei. În acest momement, lucrez și la alte piese, cu artiști din Africa. Sper să vă placă și să ne revedem în curând cu bine”, a declarant atunci Laurette pentru CANCAN.RO. Avea să dezvăluie, câteva zile mai târziu, că interpretul alături de care cântă, KC Pozzy, îi este foarte simpatic!

NU RATA: BĂRBAȚII AU CREZUT CĂ NU VĂD BINE!!! DAR LAURETTE CHIAR A FĂCUT-O: ”SUNT SINGURĂ, DAR…!”

„L-am cunoscut într-un club, în Londra. El cânta pe scenă și ne-am împrietenit, am vorbit. Trebuia să vină ca să promovăm piesa la toate emisiunile, iar eu trebuia să merg la Londra. El e foarte încântat să vină în România. Nu am vorbit de nuntă. E foarte mișto și ca om și ca artist”, a declarat Laurette, la emisiunea Star Matinal, de pe Antena Stars.

AFLĂ ȘI: LAURETTE, EXPERIENȚĂ TERIFIANTĂ DUPĂ CE CORONAVIRUSUL A ”LOVIT” ITALIA: ”AM CREZUT CĂ SUNT ÎNTR-UN FILM DE GROAZĂ, CU ZOMBI!”

Artista spunea, în urmă cu mai bine de două luni, că este singură, iar pe bărbatul visurilor sale îl vede în primul rând ”tânăr și frumos”, dar să fie și ”un om bun la suflet”. Se pare că toate cerințele sunt îndeplinite pentru Laurette.