Ei sunt salvatorii unei fetițe de 3 ani care a rămas blocată între pereții a două clădiri. Intervenția a fost una delicată

Publicat: 18/06/2020 | 13:49

Pompierii din imagine sunt salvatorii unei fetițe de 3 ani din orașul Băileşti care a rămas captivă între pereții a două clădiri. Copila a fost ținută de vorbă de cei implicați în misiunea de salvare, iar intervenția a fost una delicată. La final, micuța a fost dusă la spital pentru investigații medicale.

Citește și: Adolescent snopit în bătaie în plină stradă, în mijlocul Capitalei, de către… Ce au surprins camerele de supraveghere

Ei sunt salvatorii unei fetițe de 3 ani care a rămas blocată între pereții a două clădiri

În municipiul Băileşti a fost stare de alertă seara trecută, după ce s-a dat un telefon la serviciul unic de urgență 112. Părinții unei fetițe de doar trei ani au anunțat că aceasta a rămas blocată între pereții unor clădiri, unde a intrat ca să se joace.

“Copil blocat între pereţii a două anexe, în municipiul Băileşti. Fetiţa este constientă şi cooperantă, a intrat între cei doi pereţi ai clădirii pentru a se juca, dar a rămas blocată. Pompieri au îndepărtat o bucată de tecuială de pe una dintre locuinţe şi au reuşit să intre la copil şi să-l scoată afară, teafăr şi nevătămat”, a declarat Tania Vîlceanu, purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, relatează gazetanoua.ro.

După ce a fost eliberată, pe trupul copilei s-au putut vedea câteva răni ușoare, iar echipajul SMURD a decis să o transporte la spital pentru mai multe analize.