Ei sunt “Regii TikTok-ului”! Un sudor și un handbalist au “luat” cu “Izoleta” sute de mii de români. “Am stat vreo trei zile pe la televizor și m-au înnebunit psihic…”

Publicat: 07/04/2020 | 23:32

Ei sunt, de departe, “Regii TikTok-ului” în România. Până acum, Cătălin Ion și Alexandru Enea au scos patru “hituri”, iar toate au un singur nume: “Izoleta”. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detalii neștiute din viața de zi cu zi a celor doi tineri originari din Eforie Sud, dar și despre cum a luat naștere curentul care a adunat, rapid, sute de mii de fani. Am aflat cum s-a stârnit noua isterie de pe rețelele de socializare. (VEZI AICI: „REGELE AUDIENȚELOR” PROFEȚEȘTE APOCALIPSA TELEVIZIUNII. “EU O SĂ FIU CEL MAI LOVIT DUPĂ CE…”)

Cătălin Ion și Alexandru Enea sunt, în prezent, cei mai cunoscuți băieți din mediul online în perioada de izolare. După succesul primelor trei melodii, tinerii au lansat și “Izoleta 4”, toate creațiile fiind, de altfel, un pamflet despre pandemia COVID-19. Au devenit virali nu doar pe TikTok, ci şi pe YouTube, iar videoclipurile lor au adunat milioane de vizualizări pe toate platformele.

Un handbalist și un sudor, “Regii TikTok-ului”!

Interesant este că unul dintre tineri, Cătălin Ion, este handbalist de performanță. Este legitimat la clubul CS Medgidia, din Liga a 2-a, și evoluează pe postul de pivot. Dar poate deveni oricând și cântăreț de muzică de petrecere dacă ținem cont de strofele pe care le-a compus, ce-i drept în tandem cu colegul său, Alexandru Enea, zis și Pely, de meserie sudor, la rândul lui la fel de talentat.

(CITEȘTE ȘI: DAN BITTMAN NU CREDE ÎN PANDEMIE. CÂNTĂREȚUL SE ALĂTURĂ MILIARDARULUI VÎNTU ȘI… “TIND SĂ CRED CĂ…”)

Pe Facebook, Cătălin Ion este urmărit de aproape 12 mii de persoane, în timp ce Alexandru Enea se laudă cu “doar” 3.300 de prieteni. Cei doi au filmat videoclipurile la Eforie, acolo unde handbalistul locuiește. În concluzie, pandemia de COVID-19 a scos la iveală talente noi pentru cei ajunși între timp “Regii TikTok-ului”, iar mini-albumul “Izoleta” este cea mai bună dovadă în acest sens.

Cătălin Ion și Alexandru Enea, „Regii Tiktok-ului” în România

Cum a început totul: “Renovam casa și…”

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România a luat legătura cu Cătălin Ion și Alexandru Enea, care au explicat cum a luat naștere fenomenul “Izoleta”.  “Ca să fiu sincer, renovam acasă. Și aveam treabă prin foișorul din curte. Și Ion a început: «Hai să facem un videoclip, hai să facem un videoclip pentru TikTok». I-am zis: «Lasă-mă, frate, că avem o grămadă de treabă pe aici». Îi mai aveam și pe băieții care se ocupau de gresie și faianță în curte… Până la urmă am cedat insistențelor lui”, a dezvăluit Alexandru Enea.

(NU RATA: INFECTAT CU COVID-19, S-A DUS SINGUR DUPĂ MEDICAMENTE LA FARMACIE. „M-AU LUAT IAR CU IZOLETA ȘI ACUM…”)

La rândul lui, Cătălin Ion a declarat: “Totul a fost spontan, nu a fost nimic programat, s-a pornit de la o chestie minoră. Am făcut despre izoletă pentru că am stat vreo trei zile pe la televizor și m-au înnebunit psihic. M-am dus la Alex și i-am spus că e cam groasă cu corona asta. Și i-am zis, în glumă, cum ar fi să văd că-l iau ăștia cu izoleta. Mi-a răspuns sincer: «Băi, orice, dar nu cu izoleta, că-s claustrofob, mai bine mă împuști în cap». Și de acolo ne-a luat râsul și am început hai cu izoleta, cu brânză feta, el atunci făcea cartofi…”.

“Nu ne place să fim catalogați ca maneliști!”

Ion și Pely au ajuns la “Izoleta 4”, dar nu au terminat, încă, toate “cartușele”. Și, la cererea publicului, vor mai urma și alte videoclipuri, următorul chiar în această săptămână. Cu versuri la fel de amuzante ca și precedentele.  “Am făcut prima filmare, i-am dat drumul pe TikTok și a început să bubuie, frate! Și a luat-o razna pe toate platformele de socializare. Și dacă am văzut că a prins, am zis să facem mai departe. Și a urmat 2, 3, 4… Săptămâna asta vine și 5… Acum, telefonul nu mă mai ține o zi ca înainte, ci doar trei, patru ore. La 1,2 și 3, versurile ne-au venit pe loc. La 4 am mai stat puțin, că am schimbat ritmul. Dar nu stăm noi să ne batem capul… El e handbalist, eu sunt sudor… Fiecare are meseria lui și dintr-o caterincă, pentru că așa am fost crescuți de mici, uite ce a ieșit. Am făcut și noi haz de necaz, să mai descrețim frunțile oamenilor. Dacă stăm fiecare și plângem unul pe umărul altuia, ce facem?”, ne-a mai declarat Alexandru Enea.

(VEZI AICI: SUPER-MODELUL DE LA CHIȘINĂU, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE VIITORUL SOȚ, CARE MOȘTENEȘTE 2 MILIARDE €. “DACĂ EU ARĂTAM ORIBIL, EL SE…”)

Ultimul cuvânt l-a avut Cătălin Ion, care a ținut să transmită un mesaj ferm puținilor contestatari. “Izoleta 5 va fi o surpriză, de asta am și schimbat puțin ritmul, să vadă că nu suntem maneliști. Ascultăm toate genurile, dar nu ne place să fim catalogați ca maneliști, chiar dacă nu am nimic cu ei. Le mulțumim tuturor care ne apreciază, ne bucurăm că-i facem să zâmbească puțin”, a încheiat Cătălin Ion, handbalist la CS Medgidia.

Izoleta 1

“Înainte să moară, Michael Jackson m-a sunat pe mine și mi-a zis: «Plimbă-mă cu izoleta, Ioaneeee!»

Mănânc brânză feta, nu vreau cu izoleta / Că dacă mă ia, mă doare inima

Și dacă ea mă vrea, eu nu mă urc în ea / Că inima mă doare, eu vreu în izolare

Să vă spun ceva, aș bea o Corona / Dar nu de aia la sticlă, la epubretă mică”

@catasprHai la izolaree !!! ????????????????????????????????♬ sunet original – spr1ca

Izoleta 2

“Înainte să plece Papa Benedict de la noi din țară, m-a sunat pe mine și mi-a zis: «Ioaneee, scapă-mi enoriașii de «covizi», Ioaneee!

Am vrut să fiu vedetă, m-au luat în izoletă / Și mi-au făcut fenta, m-au ridicat în ea

Și fără nicio vină, m-au luat în carantină / Vă rog păstrați distanță, sunt băieții din Constanța

Că n-am purtat nici mască, nici izolat în casă / Îmi vine să vomit, o fi de la COVID?”

@catasprIZOLETA 2 ##foryou ????????????♬ sunet original – cataspr

Izoleta 3

“Înainte să dea drumul la virus, m-a sunat pe mine Kim Jong-un și mi-a zis: «Afară e zi cu soare, ține-i în casă pe izolare, băi Ioaneee»

Se mișcă pe beat, rămânem pe repeat / Cea mai tare melodie, vine de la Eforie

Și fără modestie, toată lumea să știe / Cu zâmbetul pe buze, scăpăm de pandemie

Nu vă supărați, rămâneți izolați / C-așa vă zice tata, pe străzi au scos Armata

Haideți să stăm în casă, că deja e cam groasă / Mai rezistăm puțin, până ne revenim

Și-un mesaj am pentru voi, cât Ion e cu voi / Și Pely lângă noi, nu-i problemă de război”

@catasprIZOLETA 3 ! ????????????♬ sunet original – cataspr

Izoleta 4

“Înainte să dea Stare de Urgență 4, m-a sunat pe mine și a zis: «Ioaneee, scoate și Izoleta 4, Ioaneee!»

Atunci când sunt pe izolare, eu mă umflu cu mâncare / Nu mai pot să fac nimic, de virusul ăsta tâmpit

Mi s-a dus și energia, nu dispare pandemia / Că tare rău m-am săturat, să stau în casă izolat

Așa sunt zilele mele, nu mai pot să ies la bere / Stau acasă plictisit, fir-ai al dracului de COVID

Of, lume rea, blestemată ești / Of, corona, că ne îmbolnăvești!”

@catasprIZOLETA 4 ! ???? Mai multe videoclipuri pe canalul de youtube Ion Catalin Eforie https://youtu.be/vv9ciEQ9sak !♬ sunet original – cataspr

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)