Ei sunt concurenții de la “Insula iubirii” care l-au inspirat pe Codin Maticiuc în “Miami Bici”

Publicat: 06/03/2020 | 23:55

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații savuroase din culisele filmului care a stabilit un număr record de spectatori în primul weekend de la lansarea în cinematografe, ”Miami Bici”. Nimeni nu și-ar fi închipuit că doi concurenți de la „Insula iubirii” l-au inspirat pe Codin Maticiuc. 

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte picante din culisele celei mai populare comedii românești, ”Miami Bici”, filmul regizat de Jesus del Cerro. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI CU FABULOSUL IAHT AL MILIARDAREI ANETA DE LA MIAMI)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, doi concurenți ai show-ului matrimonial ”Insula iubirii” l-au inspirat pe Codin Maticiuc atunci când i-a ”dat naștere” lui Piciu, unul dintre personajele principale ale filmului ”Miami Bici”. Din câte se pare, Piciu este combinația celor doi concurenți, Sasha și Cristi, din primul sezon al emisiunii. Piciu și-a ”luat” creasta de cocoș după ce lui Codin Maticiuc i-a atras atenția look-ul lui Cristi. Iar culoarea blondă vine de la Sasha, un alt concurent care ar fi captat interesul scenaristului. (NU RATA: MILIARDARA ANETA DE LA MIAMI ARE TALENTE ASCUNSE: DANSEAZĂ SEXY COSTUMATĂ ÎN IEPURAȘ, COSMONAUT ȘI…) 

Codin și „cele două muze” ale sale, Cristi și Sasha

Miami Bici, record de spectatori

Lungmetrajul „Miami Bici“, care a avut premiera pe 21 februarie, a înregistrat audienţe-record în România, fiind vizionat de peste 153.000 de spectatori în primul weekend în cinematografe. Este astfel cel mai mare succes de box office înregistrat în primul weekend de lansare al unui film românesc din ultimii 26 de ani.

Scenariul filmului „Miami Bici“ este scris de Codin Maticiuc şi de Alex Coteţ, iar rolurile principale sunt jucate de Codin Maticiuc şi Matei Dima (BRomania).  Practic, actorul BRomania şi-a depăşit recordul stabilit în calitate de regizor al filmului cu vloggeri „5Gang: Un altfel de Crăciun“, care, în primul weekend, a fost vizionat de 146.000 de spectatori. (VEZI AICI: MILIARDARA ANETA DE LA MIAMI SE RĂSFAȚĂ ÎN ROLLS-URI ȘI IAHTURI MEGA-LUXOASE, PESCUIEȘTE CU HARPONUL ȘI…)

Codin Maticiuc și Matei Dima în “Miami Bici”

„Filmul” filmului

Comedia este filmată în cea mai mare parte în Statele Unite şi urmăreşte călătoria peste Ocean, plină de peripeţii, a lui Piciu (Codin Maticiuc) şi Bilă (Matei Dima). Ei pleacă la Miami în mijlocul iernii, pentru a trăi atât visul american, cât şi visul românesc de a se îmbogăţi rapid. Odată ajunşi în Statele Unite, cei doi intră într-o situaţie complicată din cauza lui Mişu, un român de cea mai joasă speţă, stabilit în Florida, care deţine afaceri suspecte.

Din distribuție mai fac parte Arami Malaise, Chloe Malaise, actrița care s-a făcut remarcată în filmele:  Existence, Dream Killer (2019) și A Christmas Carol (2019), Florin Piersic Jr, fiul marelui actor Florin Piersic, dar și Rene Toledo Jr, actor și inginer de sunet care a lucrat de-a lungul timpului cu nume mari din industria muzicii. Gloria Estefan, Tony Bennett, Marc Anthony, Pharrell Williams, Pitbull, dar și Miley Cyrus, sunt doar câțiva dintre artiștii cu care a colaborat colegul de platou al lui Codin Maticiuc

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)