Edy de România, primele imagini cu “noua” iubită!

Publicat: 16/04/2021 | 23:27

Excentricul milionar Eduard Ursescu nu se dezminte după ce a divorțat în mare secret de mama copiilor săi! Afaceristul supranumit Edy de România a renunțat la Rolls Royce și și-a scos “noua” iubită la plimbare cu motocicleta. Ce-i drept, au ajuns în timp record la cafeneaua unde erau așteptați de un cuplu, deci, schimbarea de strategie a fost, clar, de bun augur. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Edy de România are doi copii minunați cu fosta soție; Diana Vucicovici i-a fost alături o bună perioadă și s-au completat reciproc până în cele mai mici detalii… până la un moment dat, când, potrivit surselor noastre, ei au semnat actele de divorț.

Zilele trecute, CANCAN.RO i-a întâlnit pe Eduard Ursescu și “noua” cucerire la o cafenea din zona Dorobanți, unde au petrecut în compania unui alt cuplu, aproximativ 30 de minute. La plecare, poate era de așteptat ca milionarul și partenera lui să urce într-un Rolls-Royce sau în alt bolid de lux pe care acesta îl deține. Nu a fost, însă, așa. În realitate, ajunseseră acolo cu… motocicleta!

Experiență și când vine vorba de motocicletă

Cu care, de altfel, s-au și întors acasă. De semnalat că, până să pornească la drum, Edy de România și “noua” iubită și-au pus fiecare pe cap câte o cască de protecție, ca la carte. Cu siguranță, ambii au fost mulțumiți că au optat să ajungă la întâlnire cu motocicleta, având în vedere traficul infernal care există în Capitală, în special în zona Dorobanți. (VEZI AICI: CUM ARATA O MASINA DE FACUT BANI)

Interesant este că excentricul Edy de România nu a pornit la drum până când nu s-a asigurat că motocicleta este în cele mai bune condiții. Nu a lăsat nimic la voia întâmplării, semn clar că a acumulat o experiență vastă și pe două roți, nu doar la volan. De asemenea, abia după ce a primit și OK-ul din partea partenerei, milionarul a dat drumul motorului.

Edy de România și-a scos “noua” iubită în oraș pe motocicletă

De unde vine supranumele “Edy de România”

Eduard Ursescu este fiul fostului şef al restaurantului-cramă Moldova de dinainte de 1989, un om extrem de influent în acele timpuri. În prezent, este asociat la un fond de investiţii. Edy este, totodată, un mare fan al mașinilor de lux.

Are în garaj două limuzine exclusiviste Rolls-Royce, dintre care una “clasică”, dar şi un Porsche şi alţi bolizi cu mulţi cai-putere. (NU RATA: EDY DE ROMANIA SI-A SCOS ROLLS ROYCE-UL LA PLIMBARE)

Totodată, Eduard Ursescu este un personaj cunoscut și peste hotare, în special pentru petrecerile luxoase de pe Coasta de Azur. De acolo i s-a tras și porecla “Edy of Romania”, străinii fiind impresionați de lejeritatea cu care cheltuia la petreceri sute de mii de euro.

Edy de România, alături de unul dintre bolizii săi

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.