Edward Sanda și Cleopatra Stratan au trecut la următorul nivel! Cei doi s-au mutat împreună. „Suntem super bucuroși”

Publicat: 23/06/2021 | 11:08

Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au dus relația la următorul nivel. După un an jumătate în care cei doi s-au împărțit între București și Republica Moldova a venit momentul în care s-au mutat împreună și sunt cât se poate de fericiți.

Relația la distanță s-a încheiat pentru Cleopatra Stratan și Edward Sanda. De câteva zile, cei doi locuiesc împreună, iar asta le-a dus multă bucurie. Pentru ca lucrurile să se întâmple astfel a fost nevoie ca artista să își termine studiile în Republica Moldova. De acum cei doi artiști formează cu adevărat un cuplul și se pot bucura în liniște de momentele în care se află unul în compania celuilalt.

„Amândoi așteptam ziua în care ne vom muta împreună și iată că a venit. Ne-am mutat de câteva zile și suntem super bucuroși”, a spus Cleopatra Stratan pe contul său de Instagram.

(CITEȘTE ȘI: CLEOPATRA STRATAN, NOI DEZVĂLUIRI DESPRE RELAȚIA CU EDWARD SANDA! „AM VRUT SĂ FIM DOAR NOI DOI”)

Cleopatra Stratan și Edward Sandală, planuri de nuntă

Acum că problema cu mutatul a fost rezolvată, cei doi se pregătesc intens pentru marele eveniment ce va avea loc în această vară. Cleopatra Stratan și Edward Sanda își vor uni destinele în scurt timp și au mari emoții pentru momentul cel mare.

Artiștii pun la cale ultimele detalii și s-au gândit chiar și unde își vor petrece luna de miere. Destinația aleasă este Maldive, cei doi vrând să se bucure de mult soare și liniște.

„Nunta o să se întâmple vara aceasta, nu dăm data exactă, vrem să fie surpriză pentru toată lumea. Iar luna de miere s-ar putea în Maldive, acolo ne dorim. Încă nu ne-am hotărât, cred că ne decidem după nuntă. Oricum vrem să fie undeva la căldură, liniște, relaxare”, a declarat Edward Sanda pentru impact.ro.

(VEZI ȘI: ESTE OFICIAL! CÂND ȘI UNDE SE VOR CĂSĂTORI CLEOPATRA STRATAN ȘI EDWARD SANDA)