Edward Sanda, mai îndrăgostit ca niciodată! Ce mesaj emoționant i-a transmis Cleopatrei Stratan, în prag de Sărbători

Publicat: 22/12/2020 | 17:34

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt extrem, dar extrem de îndrăgostiți. Ei bine, în preajma Sărbătorilor, artistul i-a făcut o declarație de iubire inedită iubitei sale și a lăsat-o pe aceasta mută de uimire.

Edward Sanda i-a uimit pe internauți, dar și pe Cleopatra Stratan, cu mesajul pe care i l-a transmis artistei. Tânărul i-a declarat iubitei sale dragostea eternă în social media și chiar a numit-o „soția mea”, pesemne că de-abia așteaptă să ajungă la altar alături de fiica lui Pavel Stratan.

”Îți mulțumesc că exiști în viața mea, soția mea! Te iubesc infinit! Trăiesc și respir prin tine!”, a scris Edward Sanda pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii cu el și Cleopatra Stratan.

Cleopatra Stratan urmează să facă nunta anul viitor

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au stabilit, în mare, când ar urma să aibă loc marele eveniment, căsătoria. Pandemia de coronavirus joacă un rol decisive, de aceea cei doi nu știu exact data, ci doar că se va întâmpla la anul. Au apărut, acum, și primele declarații despre venirea pe lume a urmașului!

La începutul acestui an, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au recunoscut public faptul că se află într-o relație. Iar cei doi sunt gata să treacă la următorul nivel al relației, căsătoria. Nunta ar urma să aibă loc în vara anului următor. „Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive!”,a spus Edward Sanda pentru impact.ro.
Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au ales, se pare, nașii, fiind vorba despre cunoscutul comediant și vedetă a postului de televiziune Antena 1, Dan Badea, și soția lui. Cleopatra și Edward își fac deja planuri și mai mari de viitor, discutând despre viitoarea lor familie. Vor, deocamdată, un singur copil, care să vină pe lume în următorii cinci ani. Trebuie să treacă niște ani. Trebuie să ne ocupăm de carierele noastre și o să vină și Cleduțul”,a spus artistul, conform Spynews.ro.