EBA a făcut cumpărături de Paști în stil „camuflat”

Publicat: 16/04/2020 | 23:56

Elena Băsescu este, în prezent, o mamă singură, statut care nu o împiedică să pregătească, fix ca la carte, masa de Paște. În plină pandemie de coronavirus, EBA a ieșit la cumpărături în stil „camuflat” și protejată de clasica mască, atât de necesară în această perioadă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.  

Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe, ultimul ei iubit, au pus punct poveștii de dragoste, astfel că sărbătorile pascale o găsesc pe fiica fostului președinte al României fără partener, dar cu trei copii alături. Pentru a fi sigură că ea și micuții nu vor duce lipsă de absolut nimic cu ocazia Învierii Domnului, EBA a început din timp cumpărăturile, mai ales că țara este în stare de urgență. (VEZI AICI: FIICA PREȘEDINTELUI A RENUNȚAT LA MERCEDES & RANGE PENTRU… UN DUSTER!)

EBA, camuflată din cap până-n picioare!

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe Elena Băsescu în timp ce se îndrepta, singură, către un supermarket, foarte aproape de imobilul unde locuiește. Semn clar că EBA ține cont de restricțiile impuse de autorități pe durata pandemiei provocată de COVID-19 și se aprovizionează de la comercianții aflați în vecinătatea propriul domiciliu, lucru pentru care merită apreciată.

Sofia și-a dorit să fie ca MAMA! Elena BĂSESCU a lansat prima sa colecție de haine pentru MAME și COPII

Elena Băsescu nu a ieșit oricum din casă, ci camuflată din cap până-n picioare. Și-a protejat capul cu gluga de la bluza treningului pe care l-a îmbrăcat, iar gura și nasul le-a acoperit cu o mască chirurgicală de culoare albă. În magazin, EBA a petrecut doar câteva minute, a cumpărat rapid ce și-a propus, după care s-a grăbit să ajungă cu sacoşele grele acasă, unde o așteptau, probabil, Sofia Anais, Traian și Anastasia. (CITEȘTE ȘI: EX-UL ELENEI BĂSESCU A DAT ATACUL LA „FETELE DE ORAȘ”, DAR…)

Pe stradă și în supermarket, Elena Băsescu nu a ieșit cu nimic în evidență. S-a comportat exact ca un om de rând, iar faptul că respectă cu sfinţenie „ritualul” de pandemie o transformă într-un adevărat exemplu.

Elena Băsescu a ieșit la cumpărături cu mască, semn că respectă măsurile impuse de autorități

În plină dispută pentru “custodie”

Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe s-au despărţit, după doar doi ani de relaţie. Cei doi au împreună o fetiță, Anastasia, care a rămas lângă EBA. Ulterior, afaceristul ar fi hotărât să obțină “custodia” fetiței, iar domiciliul micuței să fie la mama lui. (NU RATA: ÎN PLINĂ DISPUTĂ PENTRU „CUSTODIE”, EBA ȘI-A LUAT COPIII ȘI I-A DUS LA…)

Nici Elena Băsescu nu ar fi stat cu mâinile în sân. Şi-ar fi angajat un avocat, care ar fi liniștit-o, înaintea inevitabilului proces, că fetița va rămâne în grija ei. De altfel, apărătorii celor doi ar fi avut o primă rundă de negocieri. Nu ar fi ajuns, încă, la un rezultat care să fie pe placul celor două tabere.

AVERTISMENT DUR. Traian Băsescu, despre criza coronavirusului: S-a întârziat foarte mult. Niște nepricepuți care n-aveau nicio treabă cu probleme de epidemiologie au preluat conducerea protecției țării

Astfel că nu este exclus să asistăm la un proces de durată, care va începe, probabil, când criza sanitară va lua sfârșit.

Elena Băsescu și Cătălin Tomată la NUBA, în perioada când formau un cuplu

Elena Băsescu mai are doi copii, Sofia Anais și Traian, cu Syda

Anastasia nu este singurul copil pe care îl are Elena Băsescu. Fiica fostului președinte al României îi mai are în grijă pe Sofia Anais (7 ani) şi Traian (5 ani), provin din căsătoria ei cu Bogdan Ionescu, zis Syda. EBA și omul de afaceri au divorțat în 2016, după patru ani de mariaj, dar au păstrat o relație bună, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)