Ea se anunță a fi prima vedetă eliminată de la ”Bravo, ai stil!”

Publicat: 28/01/2020 | 23:37

La „Bravo, ai stil! Celebrities”, tensiunile ar fi atins cote înalte. Săptămâna viitoare ar urma să se filmeze pentru prima eliminare și toată lumea stă ca pe ace. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă informații de ultimă oră din culisele show-ului de la Kanal D. (VEZI ȘI: SCANDALUL DIVELOR IA AMPLOARE! CE A PUTUT SĂ-I FACĂ MARIA ILIOIU COLEGEI DE LA ”BRAVO, AI STIL”)

Concurentele faimosului show s-ar fi împărțit deja în „tabere” ad-hoc.

Cum s-ar fi ales taberele

„Deja s-au făcut cel puțin vreo trei tabere. Tonciu și Calina, fata Catincăi Român, se află într-una, ele considerânu-se cele mai VIP dintre toate fetele din platou. În a două tabără, liderele ar fi soția lui Bogdan Vlădău – modelul internațional Gina Chirilă – care are mereu probleme din cauza sarcinii -, Raluca de la Bambi și Bianca Giurcanu, care se consideră o echipă a «finuțelor».

Alte fete care s-au împrietenit, fiind un fel de mică gașcă, ar fi Maria Ilioiu și Bianca Rus, considerate mai «pițipoance» în toată adunarea. Celelalte concurente rămase nici nu s-au evidențiat atât de mult în show, nici nu știu ele încă bine înspre ce tabere să se îndrepte și stau la pândă”, au dezvăluit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, surse din apropierea echipei care realizează show-ul de la Kanal.

„Echipa Tonciu”, cea mai iubită

Taraful lui Tonciu a fost bun, dar l-ar fi costat mult pe soțul vedetei

Un capitol special care a atras atenția în „economia” emisiunii a fost consacrat „echipei Tonciu”.

„Soțul lui Tonciu nu stă toată emisiunea, el doar vine la final și plătește. El ajunge la Kanal D pe seară, la finalul galelor, ca să îi plătească pe colaboratorii soției sale. El a ajuns ca, la ultimele ediții, să scoată vreo 3-4.000 de euro pentru colaboratorii lui Tonciu, stiliști, make-up artiști, dansatori, cântăreți etc.

De asta ei «o iubesc» pe ea, că le dă soțul bani, au mai mărturisit sursele citate. (NU RATA: AM PUS MÂNA PE FOTOGRAFIILE UNICE ÎN CARE SEXY-CONCURENTA DE LA „BRAVO, AI STIL” APARE GOALĂ-PUȘCĂ)

Bianca Rus, în mare impas?!

Bianca Rus nu ar fi deloc pe placul juraților

În mare impas s-ar afla Bianca Rus, care, deși face rating, din cauza ținutelor cotate foarte prost de jurați nu ar avea mari șanse să rămână mai departe în competiție. Ea se anunță, astfel, a fi prima vedetă eliminată de la ”Bravo, ai stil!”

„Bia, deși este o finuță, nu se ridica la așteptările producătorilor și juriului. Ea aduce în emisiune nu numai ținute fake sau vechi – dar nu vintage – ci și foarte ieftine, foarte prost croite și care îi și stau și nasol. Și este și foarte încăpățânată, astfel că, deși stilista ei, cunoscuta Beatrice Dinu, care a ajutat și alte concurente, în alte ediții de la «Bravo, ai stil!», îi dă sfaturi prețioase, ardeleanca preferă să nu ia decât un obiect sau două din sugestiile făcute de Betty. Restul aruncă și își ia ea altceva, după cum o duce capul.

Deci, se simte atât sărăcia pe ea, cât și nepriceperea în modă. Deși ea mereu s-a lăudat cât de bogată este. Păi nu se vede! Când vii cu rochii găurite de la fostul magazin de second hand pe care l-a avut… logic că are numai note mici! Bianca Rus ar putea remedia situatia, dar este foarte încăpățânată și nu vrea nici măcar să accepte sfaturile juraților sau ale stiliștilor ei”, au conchis sursele noastre.

Ediția Celebrities a făcut, se pare, cel mai mare rating dintre toate edițiile „Bravo, ai stil!” de până acum, meritul ținând și de echipa de producție a Kanal D, de fetele invitate, dar, mai ales de… juriul necruțător. (VEZI ȘI: VEDETA A CEDAT NERVOS! JURAȚII DE LA ”BRAVO, AI STIL!” AU AMUȚIT! CRIZE DE ISTERIE, HAINE ARUNCATE ȘI…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)