Ea l-a liniștit pe „răsfățatul„ clanului Brătianu! Robert și-a părăsit amantele și o va cere de nevastă la Dubai + Cadoul de 100.000 de euro

Publicat: 20/12/2020 | 21:14

Robert Brătianu, ”răsfățatul” familiei, cum chiar el a dezvăluit, s-a îndrăgostit lulea de Ana și, în ciuda faptului că o cunoaște de ceva mai multe de jumătate de an, o va cere de nevastă. Și mai spune că la Dubai se va întâmpla ”minunea”, unde viitoarea doamnă Brătianu, dacă va răspunde afirmativ cererii, va avea parte de o surpriză de proporții.

Robert Brătianu are trei copii cu femeia care i-a fost soție vreme de câțiva ani, dar cei doi nu s-au înțeles, iar divorțul a picat firesc. De atunci, fiul liderului clanului Brătianu a colindat din floare-n floare, ba a și făcut cadouri scumpe femeilor de ocazie. Și ar fi fost multe la număr. O fată, Ana, i-a luat mințile și de atunci Robert s-a liniștit. Mai mult, iubita l-a anunțat de curând că este însărcinată! ”Eu am umblat cu multe femei, le-am făcut multe cadouri scumpe. Chiar și când eram însurat făceam asta. Dar acum…gata! M-am oprit de când am cunoscut-o pe Ana”, a dezvăluit Robert. (CITEȘTE ȘI: CUM A ”COMBINAT-O” TZANCA URAGANUL PE LAURETTE: ”M-A SUNAT ȘI … SUNT IUBITA LUI!”)

Ana, tânăra care i-a furat inima lui Robert Brătianu

Cine este Robert Brătianu, ”răsfățatul” familiei. A făcut un cadou de 100.000 de euro!

Robert Brătianu spune că are deoparte, pentru ”zile negre”, un milion de euro, bani făcuți din construcții. ”Ridicăm blocuri, vile, în zona Olteniei. De acolo vin banii”, spune tânărul. Care nu-și refuză absolut nimic! Aruncă și-n lăutari cu bani, pentru că-i plac petrecerile și îi răsplătește regește pe maneliști. Tzancă Uraganul, ultimul care i-a cântat, a primit un bonus-dedicație de 2.000 de euro! Dar cea mai răsfățată cu atenții scumpe este Ana, care s-a trezit cu un superb X6, în valoare de aproape 100.000 de euro. (NU RATA: RĂZBOI ÎNTRE MANELIȘTI ȘI CLANURILE INTERLOPE. FLORIN SALAM IMPLICAT ÎN PROCESUL ÎMPOTRIVA MEMBRILOR CLANULUI DUDUIANU. AU FOST TRIMIȘI ÎN JUDECATĂ PENTRU ȘANTAJ ASUPRA UNOR INTERPREȚI CUNOSCUȚI)

Robert Brătianu are și pasiunea mașinilor. Are un garaj plin, între care ”bijuteriile” Mercedes S Classe, BMW Seria 7 și BMW X6. ”Îmi plac mașinile, este un hobby al meu”, a încheiat Robert.