Ea este ”Pisica lecuitoare” care costă 320.000 de dolari! A fost găsită la mormântul unui…

Publicat: 22/01/2020 | 17:31

O pisică este scoasă la vânzare de stăpânul ei pentru colosala sumă de 320.000 de euro (20 de milioane de ruble)! Asta pentru că felina, care a fost găsită în urmă cu doi ani, ar avea puteri vindecătoare.

Un bărbat din Rusia spune că a găsit o pisică la mormântul unui vindecător din Siberia, a luat-o acasă, iar acolo au început, zice el, să se întâmple ”minunile”. „Mi-a schimbat radical viața în bine”, spune bărbatul.

„Pisica mi-a spus într-un vis să o vând și să folosesc banii pentru o cauză nobilă”, a scris Georgy, proprietarul pisicii, pe un site de vânzări popular în Rusia, potrivit The Moscow Times.

„Ori de câte ori am îndoieli, am întotdeauna un vis în care totul devine clar și mi se spune ce să fac”, a mai povestit fericitul stăpân al pisicii.

Anunțul acestuia, postat online, a strâns nu mai puțin de 11.000 de vizualizări. Mai mult, Georgy a fost invitat la tv și a declarat pentru canalul de știri Moskva 24 că, în final, ar putea să ofere gratuit pisica. „Am pus acest preț pentru a atrage atenția”, a spus bărbatul.