Ea este mămica-eroină! A născut 16 copii și a devenit vedeta maternității: ”Nu m-am gândit niciodată că o să am o familie atât de mare”

Publicat: 08/05/2021 | 18:00

Ea este mămica-eroină! Patty Hernandez, 39 de ani, o femeie din Carolina de Nord, a născut 16 copii și se simte binecuvântată cu familia ei.

Patt și Carlos, soțul ei, au 16 copii și locuiesc într-o casă cu cinci dormitoare. Din 2008 și până acum, aceasta a născut 16 copii. Ultimul dintre ei a venit pe lume la data de 5 mai 2021. Numele tututor copiilor încep cu litera “C”, în onoarea lui Carlos.

Patty și Carlos au șase băieți (Carlos Jr. – 13 ani, Christopher – 11 ani, Cristian 9 – ani, Calvin – 6 ani, Caleb – 3 ani, Clayton – nou-născut) și zece fete (Carla – 10 ani, Caitlyn – 10 ani, Celeste – 8 ani, Cristina – 7 ani, Catherine – 6 ani, Carol – 4 ani, Caroline – 3 ani, Camilla – 2 ani, Charlotte – 1 an, Crystal – 1 an). Iar șase dintre copii sunt gemeni.

Patty a devenit vedeta maternității din orașul în care locuiește, iar toate asistentele o cunosc. Femeia se consideră binecuvântată, în ciuda faptului că nu s-a gândit niciodată să aibă o familie atât de numeroasă. Cei doi soți au mărturisit că nu au folosit niciodată contraceptive și a lăsat totul în voia divinității.

 “Nu m-am gândit niciodată că o să am o familie atât de mare. Apoi mi-am zis, ‘E cool, de ce nu?’. E chiar distractiv. Am lăsat totul în grija lui Dumnezeu și orice ne dă Dumnezeu suntem fericiți”, a afirmat ea.