EA este fosta iubită a lui Eduard Iosifides, tânărul care s-a sinucis din dragoste! Mărturii șocante făcute de apropiați despre Alina

Publicat: 30/12/2019 | 12:54

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a găsit-o pe fosta iubită a lui Eduard Iosifides, tânărul care s-a sinucis din dragoste seara trecută în Constanța. Apropiații bărbatului de 25 de ani au făcut mărturii șocante despre Alina D., tânăra alături de care Eduard Iosifides a trăit o poveste de iubire toxică. 

Citește și: Eduard Iosifides s-a filmat cu 30 de minute înainte să se sinucidă! Mesajul transmis de tânărul de 25 de ani din Constanța

EA este fosta iubită a lui Eduard Iosifides, tânărul care s-a sinucis din dragoste

Fosta iubită a lui Eduard Iosifides se numește Alina D. și ea a fost cea care a anunțat aseară că tânărul s-a aruncat în gol de la etajul apartamentului, pe care el l-a închiriat de curând. La scurt timp după ce s-a aflat despre tragedie, prietenii celor doi s-au împărțit în tabere diferite și, în timp ce unii îl condamnau pe el, alții o criticau dur pe fosta lui parteneră.

“Chiar mana băiatului a prins-o când se lingea cu altul, când Edi era plecat să îi aducă ei bani!”, “L-a disperat, s-a jucat cu el și și-a dat seama prea târziu (…)”,“Când mergea la muncă în străinătate și îi mânca banii și l-a înșelat cu altu’ nu avea vină?” sunt trei dintre mesajele postate de cei care le-au cunoscut povestea toxică de iubire.

Eduard Iosifides a făcut un mesaj video înainte să se sinucidă © Facebook
Eduard Iosifides a făcut un mesaj video înainte să se sinucidă © Facebook
Eduard Iosifides era student la Facultatea de Drept şi Ştiinte administrative din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa, dar şi membru al Ligii Studentilor din Universitatea Maritimă Constanţa.