Ea este fiica lui Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne. A avut parte de o nuntă spectaculoasă, cu 700 de invitați

Publicat: 13/04/2020 | 12:36

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, nu este numai om politic și – în această perioadă – un factor de decizie esențial în gestionarea crizei coronavirusului, ci și un tată iubitor și un bunic peste măsură de fericit.

Marcel Vela are 57 de ani, a fost primar al Caransebeșului, s-a implicat în fotbal și în volei, iar acum se află la București și gestionează – sub coordonarea prim-ministrului Orban, potrivit legii – momentul de criză medicală dificilă prin care trece România. Vorbește cu familia doar la telefon, pentru că îi este imposibil să ajungă, în condițiile date, la Caransebeș. Ministrul Afacerilor Interne este căsătorit, are o fiică – Andra – și o nepoțică pe care o iubește ”ca pe ochii din cap”.

(VEZI ȘI AICI: CÂȚI BANI A STRÂNS PÂNĂ LA 57 DE ANI MINISTRUL MARCEL VELA. APARE TOTUL ÎN DECLARAȚIA LUI DE AVERE)

Andra Vela, alături de soțul său și de fetiță

Fiica lui Marcel Vela s-a căsătorit în 2012

Pe 4 noiembrie 2012, Andra s-a căsătorit cu Cristian. Acesta era, atunci, viceprimar în comuna Armeniș. Acum, ginerele lui Vela – care a preluat numele de familie al socrului – este primarul localității respective. Atunci când a avut loc nunta fiicei sale, Marcel Vela era primarul orașului Caransebeș și, firește, a ținut să oficieze chiar el căsătoria civilă a fetei sale. „Vă doresc Casă de Piatră, tot ce este mai frumos pe Pământ, tot binele din lume, toate binecuvântarile din Cer, copii frumoși și sănătoși, spre bucuria noastră”, le-a urat tatăl și socrul tinerilor căsătoriți, potrivit click.ro. Andra a avut parte de o nuntă ”ca-n basme” la care au participat nu mai puțin de 700 de invitați. (sursa foto deschidere – www.7-zile.com)

(CITEȘTE ȘI: ORDONANȚA MILITARĂ 9. MARCEL VELA ANUNȚĂ RESTRICȚII DRASTICE ÎNCEPÂND DE SĂPTĂMÂNA ACEASTA)