Ea este Aneta de la Miami, regina vieții de noapte din ”Orașul Magic”

Publicat: 17/01/2020 | 23:00

Mega-exclusivitate marca D.A.S! Milionăreasa Lexy are o ”soră” peste Ocean. Miliardara Aneta de la Miami este regina vieții de noapte din ”Orașul Magic”. Sexoasa blondină organizează cele mai luxoase petreceri pe domeniul ei de pe Hibiscus Island. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră, imagini și detalii savuroase. (CITEȘTE ȘI: VICTOR SLAV A FOST ”TRAS PE DREAPTA” DE KANAL D)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte uimitoare legate de frumusețea care dă ”ora exacta” în lumea de noapte din Miami. (NU RATA: RAMONA GABOR ȘI-A FĂCUT ZIUA ÎN DUBAI, CU ȘAMPANII SCUMPE, CONFETTI, CLOVNI ȘI UN TORT URIAȘ ÎN FORMĂ DE…)

S-a impus în viața de noapte din Miami!

În tinerețe, a fost ”Regina” Rivierei franceze, dar și a Parisului, dar, de câțiva ani, a decis să se mute în Miami, acolo unde, într-un timp extrem de scurt, a cucerit lumea de noapte.  Aneta Magdalena, o focoasă blondină de origine poloneză, poate fi considerată omoloaga din America a milionăresei Lexy. Sexoasa blondină și-a câștigat, de altfel, renumele de “Regina vieții de noapte din Miami”.

Aneta Magdalena, regina vieții de noapte din ”Orașul Magic”

Organizează cele mai grandioase party-uri

Aneta deține o proprietate impresionantă în  renumita zonă Hibiscus Island, insula cu cele mai scumpe proprietăți din Miami, acolo unde organizează cele mai tari party-uri din ”Orașul Magic”. Potrivit surselor noastre, la fiecare eveniment grandios pe care-l sărbătoresc americanii, Aneta de la Miami dă câte un party fabulos la vila ei.  Fie că e “Ziua Recunoștinței”, Revelion sau ”Ziua Independenței”, pe proprietatea Anetei are loc câte o petrecere de răsunet, la care toată “lumea bună” din Miami se înghesuie. (VEZI ȘI: “PRINȚESA MANELELOR” A FOST PIPĂITĂ DE UN OBSEDAT ÎN CLUB! AVEM IMAGINILE…)

Așa cum se poartă printre bogătașii din ”Orașul Magic”, Aneta de la Miami este proprietara unui superb iaht, pe care, oricând dorește, pune la cale câte o petrecere la care iau parte numai frumuseți. Și dacă vorbim de frumuseți, ”Regina vieții de noapte” e însoțită mereu de câte o brigadă calificată. Mai toate prietenele Anetei sunt desprinse parcă din paginile celebrei reviste ”Playboy”.

Aneta deține o proprietate luxoasă pe Hibiscus Island

Conform surselor noastre, recent, Aneta de la Miami a luat o decizie uluitoare, după ce a constatat că ambarcațiunea ”i-ar fi rămas mică”. Regina vieții de noapte din ”Orașul Magic” și-a comandat cel mai luxos și lung iaht din Miami.(NU RATA: SCANDAL PENTRU UN MASCUL ÎNTRE ”PAMELA DE ROMÂNIA” & DANSATOAREA DE LA ”ROMÂNII AU TALENT”)

Răsfățata cluburilor de noapte!

Așa cum îi stă bine unei personalități de valoare, Aneta de la Miami este răsfățata cluburilor de noapte. Potrivit surselor noastre, în luxoasele locații unde petrec milionarii, Aneta are în permanență o masă rezervată, care rămâne goală dacă ea nu reușește să ajungă. (VEZI ȘI: MILIARDARUL ”CASANOVA” A LUAT-O ÎNAPOI PE LOGODNICA PE CARE O ACUZA DE INFIDELITATE)

Miliardara este răsfățata cluburilor de noapte din Miami

Admiratoare înfocată a lui Donald Trump!

Aneta de la Miami este, fără doar și poate, una dintre cele mai înfocate susținătoare ale lui Donald Trump. Miliardara a sponsorizat campania președintelui SUA. Și, mai mult decât atât, aproape la fiecare petrecere pe care o organizează pe impresionanta ei proprietate, din Hibiscus Island, Aneta face campanie pentru Donald Trump. (NU RATA: ”DONJUANII” ROMÂNIEI AU PLECAT CU MÂNA GOALĂ DIN BOA!)

Aneta de la Miami îl susține pe Donald Trump

Rol de senzație în “Miami Bici”

Pe Aneta Magdalena o puteți urmări în producția ”Miami Bici”, film care va rula în sălile de cinema din 21 februarie. Potrivit surselor D.A.S. categoria A, miliardara a acceptat cu greu să joace în producția lui Codin Maticiuc. Cu toate că cei doi sunt prieteni de foarte mult timp, afaceristul abia a convins-o să accepte rolul din ”Miami Bici”. (NU RATA: CODIN MATICIUC A FOST „ARESTAT LA DOMICILIU” DE SĂRBĂTORI: ”N-AM AVUT ALTĂ SOLUȚIE!”)

”Miami Bici”, din 21 februarie în cinematografe

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)