EA e femeia care întreține relații intime doar cu bărbați însurați! Motivul incredibil pentru care a luat această decizie

Publicat: 13/02/2020 | 14:47

Povestea de viață a unei britanice a făcut înconjurul lumii în această perioadă! În vârstă de 47 de ani, ea întreține relații intime doar cu bărbați însurați. Desigur, domnii trebuie să aibă în conturi o sumă cu multe zerouri dacă își doresc să își pună în practică cele mai ascunse fantezii din dormitor. În cadrul unui interviu, femeia a dezvăluit motivul pentru care a ales să nu mai facă sex cu bărbați singuri.

Citește și: Bunesele de pe Instagram. Atenție, imagini interzise cardiacilor!

Gweneth Lee întreține relații intime doar cu bărbați însurați

Gweneth Lee locuiește în Chelsea, unul dintre cartierele rezidențiale situate în vestul Londrei. De aproape trei decenii, ea face sex doar cu bărbați însurați și potenți financiar. Ea a mărturisit jurnaliștilor de la o publicație din Marea Britanie că a renunțat să se mai întâlnească cu bărbați singuri atunci când avea 19 ani, după ce a fost părăsită iubitul ei și a suferit enorm. La acea vreme, șeful său i-a spus că nu trebuie să trăiască prea mult timp cu acele sentimente negative și că este foarte ușor să cucerească orice bărbat, fie el sărac, bogat, tânăr sau bătrân.

După un timp… Gweneth Lee a transformat sfatul primit într-un altfel stil de viață.  Ea a devenit amantă de meserie și s-a culcat în ultimii 25 de ani cu peste 100 de bărbați însurați, potenți financiar și cu vârste cuprinse între 40 și 70 de ani, relatează stirileprotv.ro. Femeia a dezvăluit în timpul declarațiilor oferite de curând că partenerii care își înșeală soțiile sunt mult mai atenți și se comportă mult mai frumos cu ea decât un tânăr care nu este implicat în nicio relație.

În cadrul interviului, Gweneth Lee a subliniat că, datorită ei, relațiile bărbaților cu care a făcut sex au fost salvate. Ea le-a luat apărarea și a spus că nu ar trebui să fie judecați, pentru că la un moment dat din viața lor, au simțit nevoia să fie ascultați și de altcineva în afară de soția lor.