Ea e bunica de 79 de ani care face furori pe internet! În lenjerie intima și…

Publicat: 19/12/2019 | 16:35

Este aproape de a împlini 80 de ani, dar face senzație pe Instagram, în lenjerie intima. Și-a lansat propriile colecții și a devenit chiar fotomodel, prezentându-le.

Helena Schargel, din Brazilia, are 79 de ani, dar peste doar câteva zile va bifa borna 80. Vârsta nu o împiedică să apară pe Instagram în imagini video, mergând în lenjerie intimă sau înconjurată de modele mai tinere.

Helena Schargel se recomandă drept „o femeie de 80 de ani care provoacă alte femei să renunțe la invizibilitate”. A spus că își dorește să creeze lenjerie intimă frumoasă și confortabilă.

Helena Schargel a lucrat timp de 50 de ani ca designer într-o companie de textile. S-a pensionat la vârsta de 78 de ani, anunță antena1.ro.

După câteva cursuri și ore de pilates, bunica a decis că a venit vremea să înceapă un proiect ce să îi poată da sens vieții ei.

Așa că a început să creeze colecții de lenjerie intimă, dar nu oricum, ci impunând o condiție importantă! Helena Schargel a vrut neaparat ca ea să fie modelul pentru colecțiile ei.

„Poți să ai o viață extraordinară, la orice vârstă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu trebuie să merg la sală. Fac pilates de trei ori pe săptămână, ceea ce este bine pentru mine, pentru spiritual meu”, a spus femeia de aproape 80 de ani.