Ea a spus ”mornin”, fanii s-au dat cu capetele de pereți! Imaginea de infarct lansată la primele ore de Anda Adam GALERIE FOTO INCENDIARĂ

Publicat: 09/04/2020 | 16:39

Cu ”mornin” și cu o fotografie de infarct și-a întâmpinat Anda Adam fanii joi dimineața, pe pagina de socializare! Nu ar fi pentru prima oară, doar că de data aceasta imaginea dă muuuult frâu liber imaginației bărbaților. (CITEȘTE ȘI: FOTO. CUM A IEȘIT ANDA ADAM PE BALCON ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS. MASCULII AU ÎNNEBUNIT: “VECINĂ, DRAGĂ VECINĂ…”)

Anda Adam s-a fotografiat, în locuința unde ”zace” la izolare, într-un costum sport roșu super-mulat, iar toate formele-i mult apreciate i-au ieșit în evidență mai mult ca niciodată. În cap și-a pus o șapcă roșie, iar până peste genunchi și-a tras jambierele de aceeași nuanță. Sigur, privirea (capul ușor întors) a avut rolul ei în poza de milioane. (NU RATA: GINA PISTOL, ANDA ADAM, AMNA, CĂTĂLIN CAZACU ȘI MATTEO VĂ PREZINTĂ “REȚETELE” LOR DE CARANTINĂ)

Postarea a avut efectul scontat, sute de aprecieri, comentarii, dar unul a ieșit din tiparele curajului. Frumusețea ta și a corpul tau divin nu le pot descrie in cuvinte, Anda. Dar, în schimb, îți spun sincer că esti o persoana minunata, cu un corp și deosebit de frumos si îmi doresc doar un singur lucru, sa fii femeia mea”, este mesajul, iar în final, pretendentul la inima Andei și-a lăsat numărul de telefon. (VEZI AICI: ANDA ADAM DEMONSTREAZĂ CĂ POATE FATA ȘI PE SCENĂ, DAR ȘI PE ȘOSELE! ARTISTA ȘI-A FĂCUT CADOU DE MĂRȚIȘOR UN BOLID DE LUX)

I-a zăpăcit cu poze din balcon

După cum spuneam, Anda Adam este foarte activă în mediul online, postând nenumărate fotografii cu ea în poziții incitante. Și atunci, aprecierile au curs gârlă, la fel și cererile de prietenie, unele în glumă, altele, cât se poate de serios.

Anda Adam le-a mai arărat prietenilor virtuali și cât de importantă este masca protectoare, în această perioadă de pandemie de coronavirus, dar și cât de bune sunt exercițiile fizice, chiar dacă totul se petrece pe un…fotoliu din locuința ei. Iar piesele de rezistență sunt cele două imagini de pe balcon, în care Anda arată demențial.