E unică! Cum a ieșit îmbrăcată Iulia Albu ca să se plimbe cu metroul, pe Magistrala 5 Drumul Taberei

Publicat: 18/09/2020 | 14:04

Magistrala de metrou Drumul Taberei – Eroilor s-a deschis pe 15 septembrie, cu cinci ani întârziere față de termenul stabilit. Inaugurarea oficială a avut loc în prezența președintelui Klaus Iohannis și a premierului Ludovic Orban. Iat, Iulia Albu a profitat de acest lucru și s-a plimbat cu metroul.

La trei zile de la inaugurare, călătorii au avut parte de o surpriză de proporții. Nimeni nu se aștepta să o vadă pe Iulia Albu în metrou. Ei bine… acest lucu s-a întâmplat!

Fără doar și poate, Iulia Albu este una dintre cele mai excentrice și nonconformiste vedete din showbiz-ul românesc. Dis-de-dimineață, vedeta a decis să facă o plimbare cu metroul. Și nu oricum!

Îmbrăcată într-o haină de iarnă, cu o căciulă de blană, Iulia Albu a atras atenția tuturor. Bineînțeles, ea a purtat și mască de protecție, în contextul pandemiei de coronavirus. La plimbare, însă, l-a scos și pe micul Donald, rățoiul de pluș.

”Donald a așteptat toată viața lui acest moment. ????”, a fost mesajul ironic transmis de Iulia Albu.

Iulia Albu, plimbare excentrică cu metroul

Mihai Albu, plângere penală împotriva fostei sale soții

Securea războiului dintre Mihai Albu și fosta lui soție nu a fost îngropată! Cei doi nu par să ajungă la un numitor comun în ceea o privește pe fetița lor, iar acuzațiile sunt din ce în ce mai grave. Mihai Albu o acuză pe Iulia că este nedreaptă în privința împărțirii custodiei.

Iar, acum, designerul a depus o plângere penală împotriva fostei sale soții și speră că, astfel, va putea să-și vadă fiica mai des. (CITEȘTE ȘI: IULIA ALBU, JIGNITĂ DE LINO GOLDEN DUPĂ CE CRITICUL DE MODĂ L-A ACUZAT CĂ ESTE RASIST! „ÎNȚELEG CĂ EȘTI BĂTRÂNĂ, DAR…”)

”Am făcut o plângere penală. În mod repetat a nesocotit o hotărâre judecătorească şi acum se face o anchetă. Şi se va lăsa cu amenzi. E o atitudine pe care dintotdeauna a arătat-o. Nu e ceva nou pentru mine. Nu mă interesează raportul meu vizavi de ea, ci de fetiţă. Copilul are dreptul superior să aibă relatii cu ambii părinţi”a spus Mihai Albu la Antena Stars.

Citește și...