E uluitor cum apare Catedrala Mântuirii Neamului pe Google Maps! FOTO

Publicat: 03/05/2020 | 11:59

Nu îți vine să crezi că este posibil așa ceva! Cum apare Catedrala Mântuirii Neamului pe cunoscutul serviciu Google Maps! Modificările pe Google Maps pot fi făcute de utilizatorii serviciului, iar acesta nu este primul incident. (CITEȘTE ȘI: ADRIANA ȘI SERGIU, DOI TINERI POLIȚIȘTI, AU SALVAT O FEMEIE CARE A VRUT SĂ-ȘI IA VIAȚA. ”PRINDE-O DE MÂNĂ ȘI HAI SĂ O SCOATEM AFARĂ! TRĂIEȘTE, DAR…” MESAJUL DE PE FACEBOOK ESTE TULBURĂTOR)

„Catedrală Prostirii Neamului Românesc”! Așa apare localizarea dacă dai căutare pe Google Maps, iar asta a stârnit un val de nemulțumire în rândul oamenilor.

Deputatul PNL Daniel Gheorghe, unul dintre cei care au făcut public jignirea adusă ortodocşilor pe Google Maps denunţă „noul anti-creştinism totalitar”.

NU RATA: AU PREGĂTIT ANUNȚUL CUTREMURĂTOR: BORIS JOHNSON A MURIT! REACȚIA PREMIERULUI BRITANIC

„Când vă spun că noul anti-crestinism totalitar este un pericol real şi direct vă luaţi de mine! Da, anarho-bolsevismul secularist, cu apucături fascistoide îndoite de aerul împuțit de joint-uri, este o realitate a postmodernismului marcat de aneantizare și lipsă de omenie!

Cineva a intervenit în cel mai stupid mod posibil pe harta google cu un mesaj ofensator la adresa întregii comunități ortodoxe românești. Este primul pas în violența simbolică la care Biserica Neamului Românesc este tot mai expusă de către noii extremiștii!”, a scris deputatul pe pagina de socializare.

Claudiu Târziu: ”Inimaginabil!”

Atitudine a luat și Claudiu Târziu, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor. ”Ce fel de om poți fi ca să scuipi pe credința cuiva? Indiferent de credință.

VEZI AICI: MARCEL VELA, NEMULȚUMIT DE GRILA DE SALARIZARE A POLIȚIȘTILOR: ”UNUL CARE PĂZEȘTE UN PARC ARE 8-9.000 DE LEI, ALTUL CARE-ȘI RISCĂ VIAȚA, JUMĂTATE!”

A batjocori simbolurile de credință, lăcașurile de rugăciune și clericii este egal cu a-i insulta pe credincioși în mod direct. Cine poate fi atît de slut sufletește și mental încît să ia în derîdere credința unui întreg popor?

Sînt, în mod evident, întrebări retorice. Știm cine sînt oamenii care fac asta. Sînt cei care au vrut să scoată icoanele și ora de religie din școli. Sînt aceia care duc, de mulți ani de zile, o propagandă abjectă contra normalității și în favoarea perversității sexuale și nu numai.

AFLĂ ȘI: MESAJUL PREMIERULUI LUDOVIC ORBAN PENTRU JURNALIȘTI: ”AM DECIS, ÎN ACEST SENS…”

Sînt cei care au dus o campanie mirșavă împotriva referendumului pentru căsătorie din 2018. Sînt cei care stîrnesc periodic valuri de mizerie asupra creștinilor ortodocși, găsind pretexte în vreun pelerinaj masiv (ca acela de Sf. Dimitrie în București, sau cel de praznicul Sf. Parascheva la Iași), ori în alt eveniment religios, cum a fost sărbătoarea Învierii Domnului cu ușile bisericilor închise din acest an. Sînt cei care, practicînd un discurs al urii inimaginabil la adresa creștinilor, speră să poată conduce România spre un nou totalitarism de extracție neomarxistă.

Aceste afronturi trebuie să înceteze. Și vor înceta, dar numai atunci cînd patrioții creștini vor putea decide în această țară.

PS: Cei care au făcut porcăria de mai jos ar putea fi ușor de depistat. Și sper că se va întîmpla asta curînd,” a scris Claudiu Târziu pe Facebook.