E scandal uriaș la spitalul din Târgu-Jiu! A murit, iar fiica este disperată: ”A lovit-o pe spate și pe burtă!”

Publicat: 13/04/2020 | 10:16

Fiica unei femei de 39 de ani care a murit la Spitalul Județean Târgu-Jiu face acuze uluitoare. Ea spune că mama ei, care a murit de cancer, a fost lovită pe burtă și pe spate cu un sul făcut din cearșaf. (CITEȘTE ȘI: CĂMINUL DE BĂTRÂNI DIN ORĂȘTIE, INFECȚIE MASIVĂ CU NOUL CORONAVIRUS: ”PERSOANELE NU PREZENTAU SEMNE ȘI SIMPTOME…”)

Acuzele sunt îndreptate către asistenta care a ngrijit-o în ultimele clipe de viață. În urma dezvăluirilor, s-a declanșat o enchetă la spital.

RAED ARAFAT, SEMNAL DE ALARMĂ ÎN CRIZA CORONAVIRUSULUI: ”ROMÂNIA NU A TRECUT HOPUL. LUCRURILE MERG ÎN MAI RĂU”

„Mama avea cancer cu multiple metastaze în fază finală, nu avea putere să ridice nici un pahar cu apă. Mama mea a fost luată cu salvarea pe 5 aprilie 2020 și dusă la Spitalul de Urgență din Târgu-Jiu. Acolo a fost dusă la Terapie Intensivă. (…) Mama avea cancer cu multiple metastaze în fază finală, nu avea putere să ridice nici un pahar cu apă. A doua zi a fost adusă acasă, pe propria răspundere. Acasă ajunsă, a povestit bunicii mele că nu i s-a oferit deloc apă, dar problema nu se încheie aici”, a povestit tânăra, potrivit gorjonline.ro.

Se întorseseră de la Londra

Femeia de 39 de ani s-a stins joi, iar două zile mai târziu a fost condusă pe ultimul drum doar de cei doi copii și de soțul ei. Aceștia se aflau în izolare la Rânca, după ce s-au întors din Londra.

TRAGEDIA UNEI FAMILII DE ȘOFERI DE TIR. ACCIDENTUL CUMPLIT DIN FRANȚA I-A LUAT EI VIAȚA, ÎN TIMP CE EL … TREI COPILAȘI AU RĂMAS FĂRĂ MAMĂ

Fiica ei a continuat șirul acuzelor: ”Asistenta care se ocupa de mama mea, la un moment dat, văzând-o pe mama că plânge și geme de durere, a făcut un sul dintr-un cearșaf și a lovit-o de nenumărate ori peste spate și burtă, ca să tacă din gură, să nu mai plângă, pentru că citez ”n-am chef să te aud cum plângi, pune-te o dată să dormi și gata, lasă-mă în pace!””, a povestit tânăra.