E scandal mare! Petru Mircea, atacat dur de Marian, fratele Mădălinei Manole. “Ar fi trebuit să o iubești și să o prețuiești, nu să o bagi în groapă!”

Publicat: 23/03/2020 | 10:30

În 2020 se împlinește un deceniu de la moartea Mădălinei Manole. Marian, fratele regretatei artiste, nu poate trece peste tragedie și îl atacă, din nou, pe Petru Mircea. Bărbatul postează, constant, melodii ale cântăreței, care strâng sute de aprecieri.

(VEZI AICI: Nici măcar bunicii materni nu mai ştiau nimic despre băiat! Cât de mare a crescut fiul Mădălinei Manole!)

Pe o fată ca ea trebuie s-o iubești și să o prețuiești, nu să o bagi în groapă!”, i-a transmis Marian Manole lui Petru Mircea, bărbatul cu care era căsătorită Mădălina când și-a dat ultima suflare.

Marian nu s-a oprit, însă, aici. A urcat o fotografie în care sora lui zâmbește în timp ce îl ține în brațe pe fiul ei, proaspăt născut. Bărbatul a dorit, astfel, să sublinieze că Mădălina nu era deloc în depresie și că nu avea niciun motiv să-și pună capăt zilelor.

”Devenită proaspăt mămică, Mădălina a „hotărât” să isi ia viata (așa ne spune Petru Mircea, soțul), pentru că, zice biletul de adio, adus de Petru Mircea în fata națiunii… Nu mai spun, pentru că mi se pare o invenție de-a lui, un alibi care să îl scoată nevinovat! Uitați-vă dragii mei, cât era de ‘depresivă’ după naștere!”, a mai scris Marian Manole pe Facebook.

(CITEȘTE ȘI: ION MANOLE a făcut mărturisiri dureroase, după moartea soţiei sale: ”Nu l-a mai vazut pe nepot de la decesul Mădălinei”)

Totodată, Marian Manole îl regretă și acum pe Șerban Georgescu, primul bărbat cu care interpreta s-a măritat. Artista a divorțat de acesta înainte să-l cunoască pe Petru Mircea.

De ce s-a sinucis Mădălina Manole

Mădălina Manole a scris istorie în muzica românească, numărându-se printre cele mai apreciate cântăreţe de la noi. Ani la rând, Mădălina Manole s-a aflat în fruntea clasamentelor muzicale şi a scos hit după hit. După divorţul de primul ei soţ, Şerban Georgescu, cariera “fetei cu părul de foc” a cunoscut un declin, situaţie pusă pe seama faptului că artista ar fi trecut printr-o depresie puternică.

(NU RATA: FRATELE MĂDĂLINEI MANOLE E DISPERAT: ”NU MI-AM MAI VĂZUT NEPOȚELUL DECÂT ÎN POZE!”)

Câţiva ani mai târziu, ea s-a recăsătorit cu Petru Mircea, au avut un copil, iar Mădălina a făcut tot posibilul să revină în topurile muzicale. Nu a reuşit, însă, fapt ce i-ar fi adâncit depresia. În iulie 2010, Mădălina a înghiţit un insecticid extrem de puternic şi a decedat în câteva minute. La înmormântare au participat mii de persoane, iar, din acel moment, părinții artistei i-au declarat război ginerelui lor, pe care l-au acuzat că ar fi împins-o pe fiica lor să recurgă la un gest atât de dramatic.