E scandal! Florin Salam, Tzanca Uraganul și Miraj Tsunami, puși în gardă de Elvis, unul dintre fiii temutului Nicolae Duduianu: “Reveniți-vă, că ne săturăm de voi. Și atunci e problemă!” Ce l-a deranjat pe interlop

Publicat: 14/04/2020 | 10:58

Elvis Pian, unul dintre fiii celebrului interlop Nicolae Duduianu, a început un război cu cântăreții de manele, în special cu Florin Salam, Tzanca Uraganul și Miraj Tsunami. Artiștii sunt sfătuiți să-și revizuiască atitudinea, în principal pentru că, de o bună perioadă, ar fi început să aibă comportament de “șmecheri”.

Elvis Pian l-a luat în colimator pe Florin Salam după ce manelistul a apărut în public înconjurat de bodyguarzi, în timp ce fraților Tzanca Uraganul și Miraj Tsunami le reproșează că se laudă cu rudele, potrivit spynews.ro. Ultimii doi sunt chiar veri ai fraților Pian!

Miraj, ai plecat de la o căruță, de la pantofi dezlipiți… Tu ai mai vorbit prost. Și tu și frac-tu (n.r. Tzanca)… Terminați, mă nene, mă! Și voi, ceilalți lăutari. Reveniți-vă, că ne săturăm și noi de voi. Și, dacă ne săturăn noi de voi, stăm de voi și atunci e problemă”, a anunțat Elvis Pian.

„Să mor, o să fiți luați de urechi!”

În plus, Elvis Pian i-a atenționat pe cântăreții de manele că vor avea mari probleme cu adevărații interlopi, imediat ce criza pandemică va lua sfârșit.

Gândiți-vă, a venit coronavirus, vi s-au anulat petrecerile, nunțile, dar când o să începeți să cântați, o să fiți luați de urechi de urechi la intrare și la ieșire. Să mor, dacă nu vorbesc serios!”, a mai spus fiul celebrului Nicolae Duduianu.