E SCANDAL cât casa! O vedetă tv, făcută praf de Traian Berbeceanu: ”Damă tristă și urâtă… Plângeai, secătură!”

Publicat: 07/03/2020 | 16:01

Traian Berbeceanu, noul șef de cabinet al ministrului de Interne, i-a răspuns prezentatorului Victor Ciutacu, de la RTV, cel care îl provocase. Berbeceanu a lăsat un mesaj uluitor pe pagina de socializare, în care Ciutacu este făcut ”vagaboandă”, ”obrăznicătură mică” sau ”damă tristă și urâtă”.

”Mă întreabă multă lume de ce nu-i răspund vagaboandei ciutace? Păi, de obicei nu vorbesc urât cu femeile însă, în cazul ălora de moravuri ușoare, mai fac excepții. Așadar, măi obraznicătură mică care strigi toată ziua să moară Securitatea, taman din curtea instituției, ai uitat, fă, când, în urmă cu puțini ani, pișai ochii și băleai abundent rugandu-mă pe messenger să cobor în mizeria ta, să facem ceea ce tu numești „o emisiune”?

Plângeai cu sughițuri și muci, spunându-mi cât de mult mă apreciezi, cât de mult mă respecți și cât de oripilat ești de nedreptatea care mi s-a făcut. Hai să le spunem oamenilor, vagaboandă mică, ce s-a schimbat de atunci. Eu am fost achitat de Înalta Curte, pe fond, pentru toate mizeriile făcute de ăia cu conștiință asemănătoare cu a ta. Adevărații interlopi, aia care-ți lasă ție plata pe noptieră, au fost condamnați la ani grei de pușcărie. Iar tu, damă tristă și urâtă, ai continuat să-ți încasezi simbria, din banii ciordiți de vremelnicii tăi clienți, interlopii. Hai sictir, secătură!”, a scris Berbeceanu pe Facebook.

Ciutacu îl numise pe Berbeceanu, tot pe rețeaua de socializare, ”inculpat notoriu”, ”milițian suprem” și ”brută”

Traian Berbeceanu a fost numit de Marcel Vela, ministrul de Interne, în funcția de șef de cabinet.