E primul divorț în izolare din showbiz. Soția încă nu l-a anunțat oficial pe “Prinț”. “Circul este trăsătura lui de bază, eu nu o să..

Publicat: 10/04/2020 | 23:12

Despărțire-bombă în showbiz-ul românesc! După mai bine cinci ani de relație, unul dintre cele mai mediatizate cupluri s-a destrămat. ”Prințul” și soția lui bifează primul divorț în izolare din showbiz. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarații uluitoare. (CITEȘTE ȘI: “PRINȚUL ȚIGANILOR” SE PRIVATIZEAZĂ ÎN PLINĂ CRIZĂ. A SPONSORIZAT-O PE FOSTA SOȚIE, IAR ACTUALA A LUAT FOC…)

S-a rupt de tot lanțul de iubire dintre Leo de la Strehaia și Dana Criminala. După o relație de cinci ani, presărată cu multe dispute, despărțiri și împăcări, Dana Criminala este hotărâtă să renunțe la mariajul cu ”Prințul țiganilor”. (NU RATA: FAMILIA „PRINȚULUI” I-A DAT CU TIFLA CORONAVIRUSULUI. MEGA-PARANGHELIE ÎN PLINĂ PANDEMIE)

Potrivit surselor noastre, certurile din ultima perioadă au determinat-o pe sexoasa brunetă să ia decizia uluitoare. Mai mult decât atât, Leo de la Strehaia și Dana s-au separat de la începutul lunii martie.

„Urmează să fie și el înștiințat, am considerat că așa e mai bine”

Dana Criminala a făcut mărturisiri complete, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România. Bruneta a vorbit deschis despre despre decizia pe care a luat-o, dar și despre motivele care au dus la destrămarea relației. (VEZI ȘI: ÎN PLINĂ PANDEMIE, “PRINȚUL” A INTRAT ÎN FEBRA PREGĂTIRILOR DE NUNTĂ. „MI-A DAT BANI CA SĂ ÎMI CUMPĂR…”)

Casătoria mea cu Leo e pe punctul de a se încheia. Am fost căsătoriți din 2015, dar am înaintat divorțul la un cabinet notarial. Urmează să fie și el înștiințat, am considerat că așa e mai bine pentru mine. Nu voi spune motivele, sunt lucruri personale.

Știu că mă iubește și că o să fiu mereu în inima lui indiferent ce o să zică și ce o să facă. Și mai știu că circul este trăsătura lui de bază, iar eu nu o să fac asta, mie îmi plac adevărul și realitatea și credeți-mă… dosarul lui e destul de gros. Și așa are destule probleme de sănătate, probleme cu legea, probleme cu diferite personae. Ce pot să spun e ca Dumnezeu să-l ajute”, a declarat Dana Criminala, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Agitație în familia lui Leo de la Strehaia

”Prințul țiganilor” s-a privatizat în plină criză!

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, recent, Leo de la Strahaia a sponsorizat-o pe fosta soție, Anca. Mai exact, acesta i-a dat banii necesari pentru deschiderea unui magazin de haine online. Din câte se pare, asocierea cu fosta parteneră de viață nu a fost pe placul Danei, actuala soție a lui Leo. Potrivit surselor noastre, Dana Criminala a tunat și a fulgerat când a aflat de afacerile demarate de Leo. Așa că nu-i exclus ca și acest lucru să fi contribuit la decizia de divorț. (VEZI ȘI: IMAGINI DE NECONCEPUT CU ”PRINȚUL ȚIGANILOR”. BAROSANUL LEO A COBORÂT LA METROU & A TRECUT LA ”DIETĂ” CU COVRIGI!)

Leo de la Strehaia și Dana Criminala divorțează

A fost reținut sub acuzația de înșelăciune

În luna iulie a anului trecut, „Prințul țiganilor” a fost reținut de oamenii legii pentru că ar fi fost implicat într-un caz de înșelăciune alături de fiul său. (VEZI ȘI: STATUL ÎN CASĂ L-A SCOS DIN MINȚI PE UN SPANIOL. LA BUSTUL GOL, ÎNARMAT CU SĂBII, S-A LUAT LA BĂTAIE CU POLIȚIȘTII. “ERA UN OM NORMAL, FOARTE RESPECTUOS ȘI…”)

”Sunt nevinovat. Aparatele alea… urmau să se vândă. Nu le-a furat nimeni”, a spus Leo de la Strehaia în timp ce mergea spre mașina poliției.

Clientul meu a fost reținut pentru 24 de ore, acuzațiile sunt pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Este acuzat că a luat o marfă de la o anumită societate, plata nu a ajuns încă la scadență, dar a fost formată plângerea și în acest moment s-a luat măsura reținerii. Mâine va fi dus la audieri, la orele 11:00, în calitate de inculpat.

A prezentat exact cum au stat lucrurile, a dat o declarație destul de complexă, au durat vreo trei ore și ceva audierile, noi apreciem că nu este infracțiune, repet, a fost luată o marfă cu plata la termen , termenul expiră peste 32 de zile. Sub acest aspect, nu apreciem că ar putea să existe infracțiunea de înșelăciune, dar vom vedea. Se administrează probe, s-au efectuat percheziții. Vom vedea cum va fi administrat probatoriul în continuare”, declara Ioan Andrei Necea, avocatul lui Leo de la Strehaia.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)