E oficial! S-a aflat când începe al doilea sezon al serialului Sacrificiul, difuzat pe Antena 1

Publicat: 23/01/2020 | 16:47

E oficial! S-a aflat data la care va începe al doilea sezon din “Sacrificiul”, serial difuzat pe Antena 1. Noile episoade produse de Ruxandra Ion, sub titlul “Sacrificiul – Alegerea”, debutează în luna februarie. Fanii filmului au parte de o serie de surprize, iar printre acestea se numără și personaje noi.

“Sacrificiul”, în grila de programe de la Antena 1 începând din februarie

Primele două episoade din sezonul nou al serialului “Sacrificiul – Alegerea” vor rula la Antena 1 pe 12 și 13 februarie, începând cu ora 20:00. Zilele de difuzare ale îndrăfitului film vor rămâne cele tradiționale: miercuri și joi, relatează paginademedia.ro. Oana Cârmaciu, actrița care dă viață personajului Ioana, a dezvăluit în urmă cu trei zile că este însărcinată; lucru care se întâmplă, de fapt, și în serial… doar că minunea a fost păstrată multe luni secretă.

Citește și: Acum s-a aflat! Va mai juca sau nu Cristina Ciobănașu în serialul Sacrificiul? Vedeta de la Antena 1 a spus adevărul: “Nu vreau să mă lungesc”

În timpul celui de-al doilea sezon din “Sacrificiul – Alegerea”, apar personaje noi: Mădălina Bellariu și Șerban Gomoi sunt cele două nume pe care oficialii de la Antena 1 le-au anunțat până acum. Mădălina Bellariu este cunoscută și pentru rolul din serialul “Tânărul Papă” de pe HBO.

Citește și: Unde se filmează, de fapt, serialul Sacrificiul de la Antena 1

Acțiunea din primul sezon al serialului “Sacrificiul”

În primul sezon al serialului, cele trei surori: Eva (Maia Morgenstern), Elena (Ana Ciontea) și Viorica (Adriana Trandafir) s-au regăsit la mai bine de 55 de ani de la despărțire. Ioana (Oana Cârmaciu) și Andrei (Denis Hanganu) urmau să aibă cununia civilă. După multe peripeții, părea că viața lor va intra pe un făgaș mai frumos… Dar, cu puțin timp înainte de nuntă, Ioana a descoperit că este însărcinată – scenariul serialului “Sacrificiul” a fost modificat după ce vedeta a aflat că va deveni mămică și în viața reală.