E oficial! Pro TV a „furat” emisiunea lui Dan Negru de la Antena 1

Publicat: 15/02/2020 | 12:11

Lupta pentru audiențe se duce pe toate fronturile, iar posturile TV depun eforturi uriașe pentru se a fla în pole-position. Însă asta înseamnă și că, de multe ori, formatele unor emisiuni care au înregistrat succes incontestabil la public, la nivel internațional, sunt cumpărate de concurență, totul pentru a mai obține rating suplimentar în viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat. Chiar dacă subiectul este asemănător, fiecare post TV care recurge la un astfel de demers dorește să dea lovitura media.

Dan Negru e un adevărat ”făcător” de emisiuni, primind aplauze la scenă deschisă de fiecare dată. Are carismă și o prezență scenică apreciată la justa valoare, plus că se poate lăuda și cu Revelioane imbatabile – unde apar măști sub care se ascund vedete -, acolo unde deține o supremație pe care nu o poate ataca nimeni. Pe de altă parte, Pro TV a anunțat, potrivit paginademedia.ro, o nouă emisiune – ”Masked Singer”. Ceea ce ne duce, imediat, cu gândul la emisiunea cu măști prezentată de Dan Negru. Pro TV a cumpărat respectivul format, iar emisiunea muzicală cu măști va fi difuzată pe post începând cu acest an.

Potrivit sursei citate mai sus, identitatea vedetelor implicate în acest show va fi ascunsă până în momentul în care masca părăsește competiția.  Emisiunea va beneficia și de jurați – un „grup de detectivi”, conform prezentării făcute de Pro TV -, iar aceștia vor încerca, evident, să ghicească vedeta care se ascunde sub masca respectivă.

The Masked Singer este un format original lansat în Coreea de Sud și produs în peste 20 de țări, printre care SUA, Australia, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania sau Bulgaria.