E oficial: Pe ce dată exactă vine iarna cu adevărat în București și în marile orașe din România. ANM a avut dreptate

Publicat: 05/01/2020 | 12:41

Toți cei care urmăresc cu atenție buletinele meteo se întreabă când va veni iarna, cu adevărat, în București și în marile orașe din România. Iată că previziunile meteorologilor nu întârzie să apară, iar informațiile sunt… ceva mai exacte din acest punct de vedere.

Dacă azi este vorba doar despre fulgi răzleți, unele intensificări ale vântului și o temperatură destul de rece, însă peste valorile normale pentru această perioadă, sfârșitul lunii ianuarie reprezintă și… începutul iernii.

Se poate observa, cu ușurință, că după ziua de azi, 5 ianuarie, vremea se va menține, în general, frumoasă. Vor mai fi înnorări, evident, însă, conform meteorologilor, vor lipsi precipitațiile

Însă, după cum scriam mai sus, ultimele zile ale lui ianuarie se vor prezenta cu totul altfel la nivel meteorologic. Iarna își va intra în drepturi, anunță meteorologii, iar asta se va întâmpla începund cu data de 28 ianuarie, atunci când precipitațiile – lapoviță și ninsoare – își vor face apariția în București și în alte zone ale țării.