E oficial! Ce se întâmplă cu emisiunea “Survivor România” în pandemie de coronavirus. Anunțul făcut de Kanal D

Publicat: 28/03/2020 | 12:15

“Survivor România”, show difuzat de Kanal D, continuă, cel puțin în perioada următoare, filmările în Republica Dominicană, deși inclusiv acolo s-a instituit starea de urgență din cauza COVID-19, anunță paginademedia.ro.

Show-ul, care poate fi urmărit sâmbătă, duminică, luni și marți, de la ora 22:00, a început în luna ianuarie, iar o suspendare a filmărilor ar fi însemnat și eliminarea emisiunii din grila Kanal D pentru un timp.

VEZI AICI: DAN CRUCERU, ANUNȚ PENTRU CONCURENȚII DE LA SURVIVOR ROMÂNIA, ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS. “FAMILIILE VOASTRE…”

Filmările de la “Insula Iubirii” au fost suspendate

Antena 1, un alt post care filma în Republica Dominicană, a decis să suspende filmările pentru emisiunea “Insula iubirii”, chiar la câteva zile după ce echipa ajunsese acolo.

NU RATA: LUNI, 30 MARTIE, ÎNCEPE TESTAREA ÎN MASĂ A BUCUREȘTENILOR PENTRU CORONAVIRUS. IATĂ CUM SE VA DESFĂȘURA ACȚIUNEA

În aceste momente, atât Radu Vâlcan, cât și echipa de producție, se află în izolare în București, departe de familii sau cei dragi. La scurt timp după ce au ajuns în Republica Dominicană, aceștia au fost nevoiți să se întoarcă pentru că acolo s-a declarat stare de urgență.

Ne-am întors din Republica Dominicană, din fericire am prins ultimul zbor dinspre Paris spre București. Eram la curent cu tot ce se întâmpla în țară, dar realitatea ne-a lovit când am ajuns pe aeroportul din Paris. Era o imagine șocantă pe aeroport, era totul pustiu, erau oameni care doar testau persoanele aflate în tranzit. La fel s-a întâmplat când am ajuns pe Otopeni, parcă era o zonă de război, foarte mulți oameni speriați de ce va urma”, a spus Radu Vâlcan la întoarcerea din Republica Dominicană.