E oficial, anunțul a fost făcut. Angajații acestor companii vor munci de acasă până la sfârșitul anului 2020

Publicat: 09/05/2020 | 11:11

Angajații Google și Facebook pot munci de acasă până la sfârșitul anului 2020. La sedii vor veni doar cei care nu-și pot desfășura activitatea de la domiciliu. Anunțul este oficial.

VEZI AICI: MARK ZUCKERBERG COMBATE CORONAVIRUSUL PRIN RECLAME GRATUITE. FACEBOOK VA ELIMINA INFORMAŢIILE FALSE ŞI TEORIILE CONSPIRAŢIEI

Cele două companii au sedii de peste un miliard de dolari, dar le vor ţine mai mult goale în acest an. Google şi Facebook şi-au anunţat, deja, angajaţii că pot munci de acasă tot restul anului.

Mail-urile și paginile de pe rețeaua socială nu vor avea totuși de suferit. De acasă pot lucra doar angajații a căror prezență nu este necesară în sediu pentru desfășurarea activității. Pentru restul, activitatea va reîncepe la startul lunii iulie.

ECONOMIE. Ce procent ar putea susține Statul din salariile angajaților care se întorc la muncă din 15 mai. Dancă: Vom transforma șomajul tehnic într-o formă de sprijin

De precizat că Facebook a fost printre primele companii care le-au cerut angajaţiilor să muncească de acasă, iar pentru asta le-a oferit un bonus de 1.000 de dolari.

NU RATA: GOOGLE ȘI APPLE PROPUN O APLICAȚIE PENTRU LOCALIZAREA PERSOANELOR INFECTATE CU CORONAVIRUS. CUM FUNCȚIONEAZĂ