E mult mai grav decât pare! Care e numărul cazurilor de COVID-19 din întreaga lume! Numai în 24 de ore au murit 1.500 de oameni

Publicat: 14/04/2020 | 08:14

Este, cu adevărat, isterie general, data de pandemia de coronavirus, care s-a declanșat la finalul anului trecut în China, apoi s-a extins în Italia, Spania și a cuprins toată Europa. Mai mult, a ajuns și pe continental American, în SUA făcând la această oră ravagii. (CITEȘTE ȘI: CORONAVIRUS. CHINA RESTRICȚIONEAZĂ STUDIILE DESPRE ORIGINEA COVID-19. CARE ESTE MOTIVUL)

Se pare că numărul cazurilor de coronavirus raportate în lume se apropie de două milioane. Iar în Statele Unite. Virusul ia vieți pe bandă rulantă. Nu mai puțin de 1.509 decedați au fost raportați în 24 de ore în SUA.

TREI PARTIDE NU SUNT DE ACORD CU PRELUNGIREA STĂRII DE URGENȚĂ ÎN ROMÂNIA. DECRETUL RISCĂ SĂ NU FIE APROBAT!

120.000 este bilanțul deceselul de la COVID-19 în lume, în timp ce 445.000 de pacienți s-au vindecat deja, arată centralizările de pe Arcgis și Worldmeter. (AFLĂ AICI: RAED ARAFAT NU ESTE DE ACORD CU RELAXAREA RESTRICȚIILOR ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ. “POATE FI DEVASTATOR PENTRU ROMÂNIA!”)

China a aprobat vaccinul

Primul pas l-a făcut China, țara de unde a plecat pandemia de corobnavirus. Astfel, China a aprobat testarea pe oameni a două vaccinuri experimentale contra noului coronavirus. (NU RATA: DACĂ TE AFLI ÎN ACEA ȚARĂ PE TIMP DE COVID-19, AI MARE GRIJĂ! CE AU PĂȚIT 10 TURIȘTI ACOLO NU O SĂ UITE TOATĂ VIAȚA)