E mai grav decât credeam! Al doilea caz suspect de coronavirus în București. Panică în mall-ul Sun Plaza

Publicat: 26/02/2020 | 11:33

Stare de panică, în Capitală, după ce o femeie suspectă de coronavirus a fost luată dintr-un mall și dusă de urgență la spital! Mai mult, se pare că totul este cum nu se poate mai serios, ținând cont de faptul că femeia era recent întoarsă din Italia, țară care se află în plină epidemie. 

O femeie din București, proaspăt întoarsă din Italia a fost dusă de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău. Se pare că aceasta a fost preluată de medici chiar din mall-ul Sun Plaza. Potrivit informațiilor din presă, femeia suspectă de coronavirus a mers imediat la medicul din cabinetul mall-ului din Capitală și acesta a alertat autoritățile, care au acționat în regim de urgență.

Aceasta i-a mărturisit medicului că se întorsese din Italia și că luase contact cu o zonă de risc în care s-a declarat focar de coronavirus. Simptomele cu care s-a prezentat în cabinetul medicului din mall au fost cele care l-a determinat pe acesta să sune de urgență la 112. Mai exact, femeia întoarsă din Italia avea mari dificultăți în respirare. În urma celor întâmplate, suspecta de coronavirus a fost transportată la Institutul de Boli Contagioase Matei Balş.

Acesta este al doilea caz de persoană suspectă de coronavirus din București, după ce un maistru de la Liceul Tehnologic pentru nevăzători ”Regina Elisabeta”  a mers la locul de muncă având febră. (CITEȘTE ȘI – DIN PĂCATE, S-A ADEVERIT. PRIMUL CAZ SUSPECT DE CORONAVIRUS ÎN BUCUREȘTI!)