E incredibil cu ce se ocupă azi celebrul personaj de la ”Românii au talent”

Publicat: 08/12/2019 | 22:40

În 2012, show-ul de la PRO TV l-a transformat, peste noapte, într-o ”vedetă națională”. Timpul, însă, a trecut, iar Gigel Frone pare că și-ar fi găsit adevărata… vocație! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cu ce se ocupă azi celebrul personaj de la ”Românii au talent”.

Gigel Frone a devenit cunoscut după participarea la show-ul difuzat de Pro TV. Bărbatul este din Oneşti, judeţul Bacău, însă de mai bine de cinci ani locuieşte în Bucureşti, cu chirie. Simpaticul “mexican” a câștigat bani din diferite spectacole și cântări pe care le-a avut pe la restaurante.

(VEZI AICI: GIGEL FRONE, VIRGINUL DE 49 DE ANI LA ROMÂNII AU TALENT, ȘI-A SCHIMBAT MESERIA! INCREDIBIL CU CE SE OCUPĂ)

Iată, însă, că Gigel Frone a decis, brusc, să treacă la un alt nivel. A pus bazele unui program, intitulat “One first spich”, prin intermediul căruia oferă consiliere în cadrul unor proiecte și organizează discursuri legate de anumite planuri privind afacerile.

Gigel Frone a început o nouă meserie, cea de consilier de imagine proiecte

“One first spich”, noul proiect de suflet al lui Gigel Frone

Celebrul personaj de la ”Românii au talent” a lăsat, pentru cei care vor să profite de cunoștințele sale în domeniu, un număr de telefon, dar și o adresă de e-mail. În continuare, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, și scurta prezentare a programului, în varianta originală, editată chiar de Gigel Frone, autointitulat consilier de imagine proiecte. Ortografia, ortoepia şi punctuaţia aparţin, prin urmare, exclusiv autorului așa-numitului program.

Consilierul de imagine în cadrul unor proiecte, organizează discursuri legate de anumite proiecte începând de la cadre didactice și până la întreprinzător, creind proiecte eseuri spre a fi introduce în programul one first spich pentru diaspora .

Programul de discursuri one first spich reprezintă în statutul lor imaginea reprezentanților prin care acești reprezentanți, prin rezultatele lor vor lucra într-o sală pe laptopuri programe, încât reprezentanții să-și prezinte fiecare dintre ei documentele spre vânzare cumpărare la târgul de afaceri .

Programul one first spich organizează întâlniri de afaceri, pentru prezentări proiecte.

Programul one spich reprezintă cheia a atoate pogramelor, de discursuri precum fiecare persoană împarte, să aibă un subiect important în cea ce conține proiectul respectiv, spre a fi introdus în program .

(CITEȘTE ȘI: GIGEL FRONE, PANICAT DUPĂ CE A FOST AMENINŢAT CU MOARTEA! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU SIMPATICUL CÂNTĂREŢ: „FAMILIA MEA…”)

Programul one first spich, va prezenta un program creativ cu parolă cod spre a avea o siguranță strict secret spre a nu fi distrus codul unde se află proiectele.

Programul one spich, în cadrul prezentărilor anumite proiecte vor fi prezentate pe bază de discurs în cât persoanele interesate ce vor să ia legătura cu persoanele respective ce-au proiecte înscrise în cadrul programului să aibă o întrevedere la întâlnire de afaceri.

Programul one spich va crea o machetă pentru prezentare spre a avea un tiraj mai mare în dezvoltarea programului de inițiere cu un număr mare de punctaje, primind cele 5 steluțe albastre s-au cheia succesului”, își descrie Gigel Frone programul.

Concluzia este una simplă. Inițiativa lui ar fi de lăudat, însă mai are de lucrat la propria imagine. Pentru că, așa cum lesne se observă, textul nu este tocmai în regulă din punct de vedere gramatical. Însă celebrul personaj de la ”Românii au talent” merită tot sprijinul. De precizat că, în cele mai recente fotografii, artistul apare în costum, pălăria de mexican și chitara fiind, deja, istorie.

A vrut să deschidă un post TV!

În 2016, Gigel Frone se pregătea pentru proiectul vieții lui. Fostul concurent de la „Românii au talent” susținea, la momentul respectiv, că va da drumul unei televiziuni cu care va rupe gura târgului.

(NU RATA: ÎL MAI ȘTII PE GIGEL FRONE?! S-A ÎNGRĂȘAT ENORM! CUM ARATĂ ACUM FOSTUL CONCURENT DE LA „ROMÂNII AU TALENT”)

Am proiectul meu, îmi merge foarte bine, eu mă descurc și cu banii. Urmează să lansez televiziunea, unde voi avea mai multe show-uri, spectacole. O să fie ceva foarte frumos. O să vă placă în mod sigur”, declara, la momentul respectiv, Gigel Frone.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)