E foarte trist! S-au aflat câteva dintre discuţiile secrete purtate de Andreea Bălan şi George Burcea înainte să se separe

Publicat: 25/03/2020 | 17:46

Oficial, Andreea Bălan şi George Burcea sunt căsătoriţi, însă, în realitate, ei s-au separat în urmă cu două luni, când actorul a părăsit căminul conjugal. Desigur, pronunţarea divorţului este doar o chestiune de moment, având în vedere criza provocată de noul coronavirus; cu câteva excepţii, toate instituţiile statului sunt închise. Recent, s-au aflat câteva dintre discuţiile secrete purtate de talentata cântăreaţă şi soţul ei înainte să se despartă.

Citeşte şi: Vedetele #stauacasă, dar sunt #cuvoi (I). Alex Velea, Codin Maticiuc, Andreea Bălan, Andreea Antonescu și Fuego vă dau rețete împotriva plictiselii

Despre discuţiile secrete purtate de Andreea Bălan şi George Burcea înainte de despărţire

În ultimul episod de vlog postat pe canalul său de YouTube, Andreea Bălan a subliniat că nu mai este loc de împăcare cu George Burcea. “Din păcate, urmează să depun actele de divorţ, urmează să ne separăm. Repet: e o situaţie pe care eu nu mi-am dorit-o, dar, dacă am ajuns aici, nu mai am ce să fac. Merg înainte şi tot ce contează este fericirea fetelor mele: Ella şi Clăriţa, să fie fericite, să fie sănătoase (…)”.

Deşi a mărturisit de mai multe ori în timpul vlogului că nu îşi doreşte să ofere mai multe detalii despre alte motive ale rupturii dintre ea şi George Burcea, un apropiat a rupt tăcerea şi a povestit unele scene extrem de triste petrecute între cei doi foşti parteneri de viaţă.

“George Burcea a devenit violent verbal cu Andreea, de față cu fetele și cu cei din jur, nu conta că erau acolo mama Andreei, bona fetițelor sau alții, din staff-ul ei. De multe ori, ea încerca să îl calmeze, dar nu reușea deloc. El nu mai avea chef să stea casă, iar când Andreea Bălan îl întreba ce face, unde merge, i se răspundea pe un ton foarte agresiv. De aceea, lucrurile dintre ei nu s-au mai putut repara, oricât a încercat ea să tragă cu familia. El nu mai voia să o ajute, practic, în casă, chiar dacă Andreea aducea toți banii și mergea și la muncă, la concerte, la înregistrări, la filmări, pe unde avea treabă”, a dezvăluit o sursă din anturajul fostului cuplu, potrivit wowbiz.ro.

Află şi: Andreea Bălan comentează “ieșirile” lui George Burcea: „Nu a păstrat decența”

Aceeaşi persoană a mai spus că actorul a rănit-o enorm pe soţia lui cu doar patru zile înainte de Crăciun.

“Din decembrie, George a lipsit de acasă cu nopțile, fără explicații. Iar la jumătatea lui decembrie, pe când Andreea Bălan avea deja tot felul de concerte programate, așa cum se întâmplă în acea perioadă a anului, el a început să încerce să provoace scandaluri în casă. Îi răspunea în doi peri, se închidea în tăceri opace, iar la un moment dat, chiar când ea se pregătea să meargă la un concert, i-a trântit, verde în față, că nu o mai iubește. Andreea a ajuns la concert, era pe lângă București, și abia s-a mai putut concentra la show-ul ei, se vedea că era afectată. Iar asta se petrecea pe 21 decembrie… iar de atunci, din rău în mai rău…”, a mai declarat aceeaşi sursă.

În clipul de mai jos, puteţi asculta mărturiile Andreei Bălan despre viaţa de după despărţirea de George Burcea.

Nu rata: Andreea Bălan, dezvăluiri cutremurătoare din căsnicia cu George Burcea: “El și-a dorit o altă viață. Nu s-a mai implicat în creșterea Clarei”