E doar o amintire a divei care defila la brațul lui Nicolae Guță! Beyonce de România s-a îngrășat și nu se mai aranjează deloc

Publicat: 29/02/2020 | 22:00

În urmă cu ceva ani, Beyonce de România radia la brațul lui Nicolae Guță. Siliconată, cu extensii de păr, de gene, îmbrăcată în funcție de ultimele tendințe și mereu aranjată, blondina întorcea toate privirile și îi făcea pe bărbați să suspine după ea. Se pare că vremurile respective au apus demult, căci acum, Mădălina Dumitriu alias Beyonce de România este de nerecunoscut. 

De când este mămică singură, Beyonce de România a lăsat pe locul doi aparițiile incendiare și este o femeie ca oricare alta. A spus „adio” extensiilor de păr, hainelor kitch-oase, silicoanelor și nici nu ai zice vreodată că s-a iubit cu celebrul Nicolae Guță.

Blondina este de nerecunoscut și pare că nu mai pune prea mult preț pe imaginea ei, după cum ne putem da seama din aparițiile pe care le are pe internet. Chiar în această seară, Beyonce de România a făcut un live pe contul ei de Facebook în care le-a arătat urmăritorilor săi câteva lucruri care nu-i fac deloc cinste. Îmbrăcată banal, cu părul nevopsit și nearanjat și cu câteva kilograme în plus, Beyonce de România este de nerecunoscut!

A rămas doar o amintire a divei de acum câțiva ani, pentru care conta cel mai mult imaginea și ceea ce le arăta oamenilor. Cu toate acestea, se pare că fostei iubite a lui Nicolae Guță nu prea îi pasă de modul în care a ajuns să arate în prezent, căci este mereu zâmbitoare și pusă pe glume în mediul online. Mai mult, chiar dacă banii nu mai cresc în copaci, ca atunci când era împreună cu celebrul manelist, blondina demonstrează că ei nu aduc fericirea! Mămică singură și devotată, Beyonce de România a încercat prin diverse metode să se descurce de una singură și să-și întrețină fetița, așa că este de apreciat ambiția ei.