E din nou scandal! Etno TV și-a păcălit telespectatorii și de Ziua Libertății de Exprimare VIDEO

Publicat: 04/05/2020 | 08:22

Celebra Adela Lupșe a lovit din nou: „Vă vreau în legătură acum! Vreau să sune telefonul!” Chiar și de Ziua Libertății de Exprimare, de Ziua Presei, postul Etno TV are în grilă așa-numitele „Păcăleli TV”, programe care ademenesc telespectatorii să sune. Ce nu se știe…e cu suprataxă!

Emisiunea a fost pe post și pe 2 mai, cu acleași mecanism la limita înșelătoriei: se dă impresia că nimeni nu sună, deși răspunsul este simplu. Dacă telespectatorii sună, sunt taxați cu 1 euro plus TV și li se închide telefonul. Dar de suprataxă, nimic. Pe ecran nu apare anunțul, astfel că teșespectatorii fideli sunt păcăliți. Din nou, anunță paginademedia.ro.

Pe 3 mai, aceeași poveste! Dar care este mecanismul înșelătoriei?

– pe ecran este un “Program de divertisment”: Câștigă acum. Găsiți cele 3 imagini diferite. Sunați la 0318.242.148 pentru informații. Și, din nou, nimic despre suprataxă!

– zeci de minute nu sună nimeni

– Adela Lupșe se agită „să sune telefonul”

Jurnliștii de la paginademedia au sunat la numărul de telefon de pe ecran. O voce i-a direcționat către alt număr: “Pentru a participa, sunați la 1204. Repet: sunați la 1204.”

Au sunat! “Ați sunat la Câștigați acum. Costul apelului este de 1 euro plus TVA. Puteți participa dacă ați împlini vârsta de 18 ani”. Urmează „numerele dvs. câștigătoare”. Apoi telefonul se închide.

Abia după aproape 40 de minute, chiar la finalul emisiunii, este băgat în direct un telespectator.