E cumplit! S-a aflat cauza decesului cântăreței Chynna, descoperită moartă în casă la 25 de ani. Abia lansase EP-ul “If I Die First”

Publicat: 09/04/2020 | 22:29

Lumea muzicii este în doliu după ce a fost anunțată vestea tristă că artista Chynna a murit la 25 de ani. În această seară a fost dezvăluită cauza decesului. Moartea modelului și cântăreței rap vine la doar patru luni după lansarea EP-ului “If I Die First”. Vă reamintim ea a fost găsită ieri fără viață în casa sa din Philadelphia.

Citește și: Andra, apel copleșitor pentru cadrele medicale aflate în linia întâi în războiul cu noul coronavirus: “Vă propun să fim alături de Crucea Roșie”

Chynna Rogers, găsită moartă în casa din Philadelphia – cauza decesului

James Garrow, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Sănătate Publică din Philadelphia, a anunțat într-un comunicat că artista a murit din cauza unei supradoze de droguri, pe care a luat-o în mod accidental, relatează jurnaliștii de la NBC News. Aceeași soartă cruntă a avut-o și mentorul ei, A$AP Yams, în 2015. În cadrul unui interviu oferit în urmă cu doi ani pentru Pitchfork, talentata artistă și-a deschis sufletul și a vorbit despre cariera sa, despre luptele cu dependența de droguri și moartea mamei sale.

“Chynna a fost îndrăgită de multă lume și va fi regretată enorm” a fost declarația familiei regretatei cântărețe, conform sursei citată mai sus.

Pe 7 aprilie, cu o zi înainte să fie descoperită fără suflare în propria locuință, Chynna Rogers a publicat mai multe poze pe contul ei oficial de Instagram, pe care le puteți vedea mai jos. La descrierea imaginilor, ea a pus descrierea: “(…). Când viața este inconfortabilă”.

Mesaje sfâșietoare în memoria regretatei Chynna

Apropiații, foștii colegi de breaslă, dar și fanii au scris mii de mesaje în memoria artistei Chynna. Dom McLennon a așternut pe Internet mesajul: Chynna merita mult mai multă iubire. Ar trebui să le dăm oamenilor ceea ce merită atunci când sunt în viață. Mă doare pentru că știu că ea era următoarea mare stea”. Cântăreața americană Kehlani a făcut publică următoarea postare: Chyna, nu pot să cred. Te iubesc. Foarte mult. Inima mea a înghețat oficial”. Iar Kari Faux a scris: Te iubesc, Chynna. Pentru totdeauna”.

Chynna și-a început cariera ca model când avea 14 ani și a semnat cu agenția Ford Models. În timp ce încerca să se afirmă în muzică, mentorul ei a fost A$AP Yams, care a murit în 2015. Regretatul cântăreț a încetat din viață tot după ce a luat accidental o supradoză de droguri.