E celebru, dar nu a uitat de unde a plecat! Ce meserie neașteptată a avut Smiley, înainte de a fi cunoscut

Publicat: 05/01/2021 | 21:33

Acum este celebru și obține câștiguri spectaculoase, dar Smiley nu a uitat niciodată cum a reușit să facă primii bani și nu a uitat nici munca de jos.

Este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi și nu e de mirare că este apreciat de fanii săi, iar melodiile lui sunt un adevărat spectacol pentru cei care îl ascultă. Cu toate că acum învârte banii cu lopata, Smiley nu a uitat de unde a plecat și nu a uitat nici cum a reușit să câștige primii bani.

Ei bine, surpriză! Smiley și-a câștigat primii bani în piață, vânzând pepeni, cu un văr de-al mamei lui. Cântăreţul a povestit la ProFM că se urca pe tarabă şi striga “Hai la pepeni, neamule!”.

Ce tarif încasează Smiley, la un eveniment

Atunci când vorbim de un eveniment, știm cu toții că muzica este un aspect extrem de important, dar contează extrem de mult. Tocmai de aceea, cei mai talentați artiști de la noi sunt, în mod evident, și cei mai scumpi. Printre aceștia se numără și Smiley, căci artistul încasează o sumă impresionantă atunci când vine vorba de prestațiile sale artistice.

Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem doar atât. Smiley are un tarif colosal pentru evenimente, iar dacă vreți să vă bucurați de show-urile lui trebuie să scoateți din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 7.000 de euro, iar tariful se poate modifica în funcție de ceea ce i se cere artistului să facă. Un show complet poate ajunge chiar și la 10.000 de euro, potrivit informațiilor din presă.