E cea mai bună dovadă că s-au împăcat. Cum i-am filmat la mare pe sexy-asistenta de la Neatza și vloggerul Cuza

Publicat: 08/06/2020 | 23:30

Ce mai, când dragostea e mare, mare, nu mai contează termenii despărțirii. ”Am făcut o pasiune pentru bărbații de nimic”. Era mesajul Ramonei Olaru pentru iubitul ei de până atunci, vloggerul Cuza, de la ”Noaptea Târziu”. Dur mesaj. Dar… Cei doi sunt, din nou, împreună. Imaginile pe care CANCAN.RO le-a ”cules” de pe plaja de la Mamaia spun totul!

(CITEȘTE ȘI: CUZA, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE RAMONA OLARU A ANUNȚAT DESPĂRȚIREA: „ÎMI CER SCUZE, DAR…”)

Un PA dur i-a transmis Ramona Olaru, sexy-asistenta de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, lui Cuza, de la ”Noaptea Târziu”, Adrian Popescu pe numele din buletin, deși cei doi tocmai ”îmbrățișaseră” un moment de fericire împreună, în seara precedentă. Se întâmpla în partea a doua a lunii mai, când, pe InstaStory, Cuza a putut citi neverosimilul și usturătorul mesaj: ”Am făcut o pasiune pentru bărbații de nimic și o viață plictisitoare!” Era al Ramonei, iubita lui, sau fostei, cu o zi în urmă. Și atunci s-a rupt totul!

Ramona și Cuza s-au lăsați răsfățați de soare, pe plaja din Mamaia
Ramona și Cuza s-au lăsați răsfățați de soare, pe plaja din Mamaia

Ramona Olaru și Cuza, împreună la Mamaia

Pentru doar aproximativ două săptămâni! ”La mare, la soare…”, precum versul din piesa fostei formații Valahia, s-au grăbit cei doi, pentru a profita de zilele frumoase și de… o nouă împăcare. Că nu fusese prima despărțire din relația de doi ani pe care o au. Cei doi, Ramona și Cuza, au avut și câte ceva de pus la punct, nu numai să se lase pe mâna ultravioletelor. (AFLĂ ȘI: RAMONA DE LA NEATZA ȘI-A VÂNDUT VIRGINITATEA PE O STICLĂ DE SUC! ASISTENTA DE LA ANTENA 1 A RECUNOSCUT TOT)

Ea, cu telefonul la butonat, lungită pe șezlong, în bătaia razelor, el, parcă ușor încordat, așteptând să-i intre în grații. A fumat. Apoi și-a luat și el mobilul la rost. Ramona și Cuza au arătat tuturor ”mondenilor” că acum două săptămâni a fost doar un moment de rătăcire între ei. Și că formează, din nou, un cuplu.

Sărutul împăcării
Sărutul împăcării

Ramona Olaru, cerută de soție de Cuza: ”Zi-o, băăăă!”

Ramona Olaru avea să aibă parte de o surpriză de proporții la mijlocul lui februarie, pe când se distra într-un club alături de iubitul ei, dar și de prieteni comuni. A fost cerută în căsătorie, într-un moment când nici prin cap nu i-ar fi trecut asta. Împins de prieteni, după cum s-a putut vedea din filmulețul de la petrecere, Cuza a îngenuncheat și i-a dat inelul de logodnă. (NU RATA: IUBITUL SEXY-ASISTENTEI LUI RĂZVAN & DANI RUPE TĂCEREA: “RAMONA A INTRAT ÎN…”)

A avut nevoie de un imbold, venit de la aceeași prieteni, aflați cu telefoanele în mână și filmând marele moment. ”Hai, zi-o, băăă”, a strigat unul dintre ei, iar Cuza s-a conformat. S-a ridicat, apoi, și a sărutat-o lung pe iubita lui. De altfel, Ramona parcă prevestea ce urma să se întâmple. Vedeta postase o fotografie pe Instagram, iar în dreptul acesteia a scris: „Îmi voi face viaţa frumoasă, indiferent de ce va fi nevoie”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)