E anunțul momentului: se dă bere gratis! Oamenii au venit cu gălețile

Publicat: 08/05/2020 | 11:14

Pentru că nu au reușit să vândă peste 2.500 de litri de bere, patronii unei fabrici de bere au luat decizia să o dea gratis! Spre bucuria oamenilor, care au venit chiar cu gălețile la oferta de nerefuzat. (CITEȘTE ȘI: SENZAȚIONALUL DD “ÎNFRUNTĂ” PANDEMIA. A IEȘIT LA APROVIZIONARE FĂRĂ MASCĂ ȘI ȘI-A LUAT BERE CU… NUME DE VIRUS)

Decizia a fost luată de o fabrică din Germania, care nu a mai putut vinde berea la restaurante și hoteluri, acestea fiind închise din cauza pandemiei de coronavirus. (NU RATA: FLORIN PIERSIC JR. ȘI-A FĂCUT PROVIZII “SERIOASE” PENTRU IZOLARE: PORTOCALE, BERE MĂNĂSTIREASCĂ ȘI…)

Proprietarii berăriei Willinger din landul german Hesse au decis să dea pe degeaba aproape 2.600 de litri de bere light şi bere brună pe care ar fi putut foarte bine să o şi arunce, transmite agenţia Reuters. Franz Mast, proprietarul berăriei, a explicat că a luat această decizie pentru că a goli rezervoarele cât mai repede posibil pentru a le putea umple din nou cu bere proaspătă, în aşa fel încât băutura să fie gata de livrare când barurile vor fi redeschise.

Cozi imense în fața fabricii

Oamenii au făcut cozi immense în fața fabricii, dar cu toții au respectat regulile restricției, purtând măști și mănuși. Unii dintre ei au venit chiar cu găleți, alții au luat navete cu bere. (VEZI AICI: CONSUMATORII DE BERE TREMURĂ! SE APROPIE CRIZA? ANUNȚUL PRODUCĂTORILOR)

„Vrem să le mulţumim oamenilor şi sperăm că ne vor sprijini şi ei atunci când redeschidem berăria, vor veni aici şi ne vor recomanda”, a precizat Mast.

Oktoberfest, cel mai mare festival de bere din lume, a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus.