E adevărat! Unde dorm, de fapt, concurenții de la Asia Express imediat ce se închid camerele de filmat

Publicat: 20/02/2020 | 10:22

E adevărat ce s-a vehiculat despre locul în care dorm, de fapt, concurenții de la “Asia Express” imediat ce se închid camerele de filmat! Surse din anturajul concurenților emisiunii-fenomen de la Antena 1 au dezvăluit această informație sub protecția anonimatului. Sezonul trei al show-ului este prezentat de Gina Pistol, care îl are alături pe Oase – unul dintre cei mai buni prieteni ai artistului CRBL; cei doi au câștigat împreună sezonul trecut de la “Asia Express – Drumul Elefantului”.

Citește și: Motivul pentru care CRBL a refuzat sa participe la Asia Express alaturi de Elena, sotia lui

Unde dorm concurenții de la “Asia Express” imediat ce se închid camerele de filmat

“Asia Express – Drumul Comorilor” a debutat pe micile ecrane sâmbătă, 15 februarie 2020, iar cele 14 vedete care au acceptat provocarea vieții lor au întâmpinat dificultăți imediat ce s-a dat startul competiției în Filipine. Sub îndrumarea prezentatoarei Gina Pistol, concurenții au încercat să își îndeplinească misiunile cu succes… însă, lucrurile din gândurile lor au fost diferite de cele descoperite în realitate… Aflate la mii de kilometri de casă, fără ca mâncarea și cazarea să le fie asigurate, vedetele trebuie să se descurce cu doar un euro pe zi în cele mai exotice ţări din Asia. Toate astea în timp ce trebuie să treacă cu bine peste probele din concurs care nu sunt deloc ușoare. Și… la semnalul Ginei Pistol, echipele trebuie să își găsească un loc în care să doarmă – este unul dintre cele mai grele momente din timpul îndrăgitului concurs. Potrivit unor surse, chiar și atunci când camerele de filmat sunt oprite se aplică același regulament, relatează playtech.ro.

Citește și: Carmen Grebenișan, excepția de la regulă! Cum a reușit blondina să se îngrașe 6 kilograme, la Asia Express

În cea de-a patra ediție a emisiunii “Asia Express”, Alex Velea și Mario Fresh au trecut prin grele încercări. La un moment dat, iubitul Antoniei a răbufnit și a acuzat producătorii show-ului de la Antena 1 că ar fi măsluit competiția.

“Să nu se gândească nimeni de acasă că nu am făcut tot din ceea ce puteam face, sau că nu suntem motivați, sau implicați. Ne-am dorit mereu să ajungem primii și să o facem într-un mod frumos”, a spus Alex Velea.

Citește și: Antonia, primele declarații despre participarea la Asia Express: “Mă duc cu mama”

Citește și: Mario Fresh, limbaj vulgar la Asia Express de la Antena 1: “Băga-mi-aș…”

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, cuprinse de panică pe platourile de filmare de la “Asia Express”

Supranumite Reginele Instagramului, Alina Ceaușan și Carmen Grebenișan fac față cu greu provocărilor de pe “Drumul Comorilor”. Peste ce obstacole au trecut și ce probe le-au dat bătăi de cap celor două dive, puteți vedea în fiecare duminică, luni și marți, de la ora 20:00, la Antena 1.

Citește și: Delia nu renunță la ideea de a participa la “Asia Express”! A amânat de trei ori, dar …

Având peste 30 de ore de nesomn, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, la un pas să clacheze

Fiind nedormiți de aproape două zile, echipa formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor reușește să facă față cu greu provocărilor din cadrul competiției de la Antena 1.