Durere mare în familia Aurei Ion, la 6 ani de la moartea studentei-eroină. Ce s-a întâmplat

Publicat: 21/01/2020 | 10:43

Ieri, 20 ianuarie, s-au împlinit șase ani de la tragedia aviatică din Munții Apuseni în urma căreia pilotul Adrian Iovan și studenta la medicină Aura Ion și-au pierdut viața. Mariana Ciucă, sora tinerei-eroină, a făcut mărturisiri cutremurătoare și a decis să o omagieze pe aceasta într-un mod extrem de emoționant. 

Citește și: Avea doar 9 ani când a murit tatăl său. Azi, nu-l mai recunoști pe fiul pilotului-erou din Apuseni!

Familia studentei Aura Ion, în suferință la 6 ani de la moartea studentei-eroină

Din ziua în care Aura Ion a murit, viețile rudelor și ale apropiaților ei s-au schimbat. Unii au învățat să trăiască fără ea, alții încă încearcă să își continue călătoria în această viață… Cu lacrimi în ochi, sora studentei-eroină își dorește să se facă dreptate. Mariana Ciucă susține că s-au distrus și falsificat probe din dosarul accidentului aviatic din Apuseni, produs pe 20 ianuarie 2014 într-o zonă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba.

“Au murit doi oameni. Vom continua și vom merge până la capăt. Vom arăta de fiecare dată apusul cum am facut și până acum și vom face public ce opinia publică vrea să audă. Chiar dacă opinia publică a amuțit, poate ne trezim că nu știm cât timp mai avem să salvăm ce mai avem de salvat. (…). Nu vrea să ne spună ce acte de procedură se fac”, a scris Mariana Ciucă pe o rețea de socializare.

Sora studentei-eroină a cumpărat un buchet superb de flori și le-a mai povestit prietenilor virtuali că va lăsa câte o floare în locurile în care ea împreună cu Aura Ion s-au plimbat și au scris amintiri împreună… amintiri pe care le păstrează într-un colț special al sufletului.

Citește și: Încă o dramă în familia regretatei Aura Ion. “Dormi în pace iubita noastră”! Cine a făcut tristul anunț

În urmă cu câteva luni bune, Mariana Ciucă a declarat: “Anul ăsta o parte din dosar a zăcut la Cluj, 10 luni. Între timp acum în toamnă s-a decis că e prea complicat dosarul”, relatează spynews.ro