Durere într-o familie din Bârlad, după ce un tânăr de 25 de ani a murit într-un cumplit accident. În urma tragediei, un copil a rămas orfan de tată

Publicat: 12/01/2021 | 08:54

O tragedie fără margini s-a produs în Argeș, după ce un tânăr bârlădean de numai 25 de ani a murit într-un accident auto. Acesta avea un copil mic și era căsătorit de numai un an.

Un accident grav a avut loc pe DN 7, între localitãtile Drãganu si Cotmeana, zona Zamfiresti, judetul Arges. În autoturismul cu pricina se mai aflau doi pasageri, socru și ginere, iar la un moment dat, șoferul a intrat frontal într-un TIR plin cu butelii de oxigen, mașina fiind practic dezmembrată, iar toți cei trei pasageri din ea au decedat.

Potrivit informațiilor oferite de vremeanoua.ro, bârlădeanul de numai 25 de ani se numea Robert și lucra ca specialist în constructii și, în ultimul an, se mutase la București pentru un trai mai bun.

Ceilalți doi bărbați aflați în autoturism erau clienții lui Robert și niciunul dintre ei nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire. Din păcate, tânărul de numai 25 de ani era căsătorit abia de un an, iar în urma morții sale a rămas un copil orfan de tată.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva persoanele implicate în accident

Deși s-au deplasat imediat la fața locului și i-au transportat la spital atât pe Robert, cât și pe unul dintre bărbații care se aflau în autoturism, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe aceștia.

„Din verificãrile preliminare efectuate de politistii din cadrul Serviciului Rutier Arges, s-a stabilit cã un bãrbat de 29 de ani, din Miercurea Sibiului, judetul Sibiu, care conducea un autoturism pe DN7, pe raza localitãtii Drãganu, din directia Pitesti cãtre Rm. Vâlcea, a intrat în coliziune, în împrejurãri ce urmeazã a fi stabilite din cercetãri, cu un ansamblu rutier format din cap tractor si semiremorcã, condus din sens opus de un bãrbat de 52 de ani, din Bucuresti. Din impact, ansamblul auto, care transporta peste 100 de butelii cu oxigen (din care circa jumãtate aveau încãrcãturã), a pãrãsit partea carosabilã, în partea stângã a sensului sãu de deplasare, într-o zonã cu diferentã de nivel, împrejurare în care o parte din butelii au cãzut, inclusiv pe carosabil.”, a precizat Biroul de presã al IPJ Arges.