Durere fără margini! Fostul concurent X Factor, înmormântat fără părinţi. De ce nu au voie să asiste la funeraliile lui Cătălin

Publicat: 26/03/2020 | 14:54

Durere incomparabilă pentru părinții tânărului solist al trupei ”7 Klase”, din Republica Moldova. Oamenii care în acest moment sunt stabiliți în străinătate nu pot reveni în țară pentru înmormântarea fiului lor, din cauza pandemiei de COVID-19.

Cătălin Caragea, solictul trupei ”7 Klase” și-a pus capăt zilelor la vârsta de 22 de ani. Tânărul a fost găsit de anchetatori ștrangulat cu o curea în locuința sa din Chișinău.

Polițiștii din Republica Moldova au declarat că trupul neînsuflețit al tânărului cântăreț nu avea urme de violență, prin urmare s-a confirmat sinuciderea acestuia. Tânărul a fost găsit în casă de o rudă îngrijorată că acesta nu mai răspunde deloc la telefon.

CITEȘTE ȘI: ULTIMĂ ORĂ. Klaus Iohannis, anunţ important după demisia lui Victor Costache: „Am

Potrivit mesajului transmis de către Iurie Bădicu, managerul trupei, Cătălin va fi înmormântat singur, într-un sat din Ialoveni, acolo unde locuiește bunicul său. Familia, mama și tata sunt plecați de o bună perioadă de timp în străinătate și din cauza epidemiei cu coronavirus, nu se pot întoarce în țară pentru a-și îngropa fiul cum se cuvine.

Mama și sora lui Cătălin sunt în Austria, iar tatăl în Spania.

Cătălin Caragea împreună cu mama sa

”Probabil, #probabil il vom înmormânta în cimitirul din satul Malcoci, Ialoveni. Acolo unde locuiește bunelul sau. Mama și Tata artistului încă n-au revenit de peste hotare, nu cunosc daca au reusit acum sa ajungă acasă, e regim de pandemie, carantina…”, a scris Iurie Bădicu.

CITEȘTE ȘI: MĂSURI EXTREME | Și-a legat de scaune femeile din familie ca să nu iasă din carantină! – VIDEO

În 2016, Cătălin Caragea a participat la preselecțiile concursului ”X Factor”.