Durere fără margini după decesul tinerei din Alba! Familia Anemonei este revoltată! „Dacă ea avea COVID de ce i-au dat alt diagnostic”

Publicat: 27/06/2020 | 10:54

Cazul Anemonei, tânără din Alba Iulia care a decedat în urma infecției cu virusul COVID-19, a surprins pe toată lumea. Virusul s-a manifestat violent și a răpus-o la doar 39 de ani. Femeia nu suferea de alte boli, iar deznodământul a fost șocant pentru familie.

Sora tinerei încearcă să îi facă dreptate și pune decesul pe seama medicilor. Aceasta a povestit în mediu online șirul evenimentelor. Anemona a fost internată sâmbăta trecută la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia cu simptome specifice coronavirusului, însă cei de la triaj au considerat potrivit să o trimită la un medic din centrul de permanenţă medicală. (CITEȘTE ȘI: TERIBIL! CE AU GĂSIT MEDICII DIN ALBA IULIA LA PLĂMÂNII UNEI FEMEI DE 39 DE ANI CARE A MURIT DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI: “NU MAI AVEA…”)

În primă fază, Anemonei i s-a administrat un tratament pentru o infecţie virală a căilor respiratorii. A fost trimisă acasă și a urmat tratamentul prescris. Însă, starea ei s-a agravat, iar a doua zi a mers din nou la spital. Abia la a doua internare i s-a făcut testul pentru coronavirus, care a ieșit pozitiv.

Imediat după aflarea rezultatelor, starea tinerei era deja critică. A intrat în stop cardio-respirator, din care a fost resuscitată, însă luni a suferit un nou stop-cardio respirator, care i-a fost fatal. În urma investigațiilor, descoperirile făcute i-au șocat pe medici. Plămânii Anemonei erau distruși, nu mai avea cu ce să respire.

„Dacă ea avea COVID de ce i-au dat alt diagnostic”

Sora Anemonei este revoltată de ce a trebuit să îndure tânăra. Aceasta a publicat pe rețelele de socializare un mesaj în care își exprimă durerea și revolta la adresa celor întâmplate. (VEZI ȘI: NOI DESCOPERIRI TERIFIANTE FĂCUTE DE CERCETĂTORI DESPRE NOUL CORONAVIRUS! LISTA ORGANELOR ATACATE DE BOALA RARĂ APĂRUTĂ ÎN CHINA)

„A internat-o, am vorbit la telefon, mi-a zis că se simte mai bine, după care brusc nu mi-a mai răspuns la telefon. Starea ei am aflat-o pentru că am sunat la spital, întrebând de ea, mi s-a spus că a făcut un stop cardio respirator și că au mutat-o pe secția ATI.

Am dorit să vorbim cu medicul care se ocupa de cazul ei dar era de negăsit. Am lăsat numărul meu de telefon la o doamnă asistentă și am rugat insistent să mă sune doctorul să știu starea ei pentru că asistenta nu îmi dădea detalii, nu m-a sunat nimeni, eu sunând din oră în oră, să întreb de ea, mi se spunea că starea ei este gravă, că este intubată și atât că restul detaliilor trebuie și mi le dea medicul, în data de 22, la ora 8 dimineața am sunat din nou pe secția ATI, mi-a răspuns doamna doctor Tureanu sau ceva de genul după cum s-a prezentat dar mi-a închis telefonul în nas spunându-mi că sora mea a făcut din nou un stop cardiorespirator și că nu are timp să stea la discuții cu mine…. câteva ore mai târziu am aflat despre deces de la partenerul ei, pe care și pe el l-a anunțat o cunoștință, am sunat supărată la spital să mi se confirme și să întreb de ce nu ne-au anunțat de la spital și am aflat că de fapt nu mai aveau numărul meu atât de mult le-a păsat…..

Sora mea a făcut o dublă pneumonie, doar atât știu, acum vă las pe voi să trageți concluziile… dacă ea avea COVID de ce i-au dat alt diagnostic și această rețetă și de ce a fost lăsată acasă… adică în data de 20 iunie nu avea COVID, avea Faringită, iar în data de 21 iunie avea Covid sub formă foarte gravă. V-am zis tot ce știu, vă rog din suflet să nu mă mai asaltați cu mesaje și întrebări și să îmi respectați durerea sufletească pentru că orice ar fi, oricare ar fi motivul nimeni nu îmi poate da sora înapoi…”, a scris sora Anemonei, pe Facebook.