După zece ani de relație, Cristina Cioran și iubitul ei și-au spus Adio! Primele declarații ale vedetei

Publicat: 18/12/2020 | 13:52

Când toată lumea se aștepta să-i vadă în fața altarului, după zece ani relație, Cristina Cioran și iubitul ei și-au spus Adio! Despărțirea a avut loc la scurt timp după ce fosta prezentatoare TV a fost cerută în căsătorie.

Cristina Cioran și Traian Văduva trăiau o poveste de dragoste de ani buni. Cei doi aveau planuri mari, iar toată lumea aștepta să-i vadă în fața altarului după ce bărbatul a cerut-o în căsătorie pe fosta prezentatoare TV. Evenimentul a avut loc, anul trecut, chiar la petrecerea dată în cinstea zielei de naștere a Vicăi Blochina.

Cei doi locuiau împreună și Cristina Cioran mărturisea că se simte exact ca o femeie măritată, în ciuda faptului că ea și Traian Văduva nu erau soț și soție în acte.

”Dragostea nu are graniţe, ca atare nu e nevoie de acte. Ne-am cunoscut în Centrul Vechi şi ne-am plăcut, dar nu am vorbit. După câteva zile ne-am revăzut întâmplător şi abia atunci am intrat în vorbă. M-am îndrăgostit de el la prima vedere, de două ori”, declara vedeta pentru playtech.ro.

Din păcate, însă, în urmă cu ceva timp s-a produs ruptura între ei. Cristina Cioran a mărturisit că s-a despărțit de Traian Văduva, dar nu a vrut să divulge și motivele care au dus la această decizie radicală, după un deceniu în care s-au iubit și s-au sprijinit necondiționat.

 ”Nu mai sunt în acea relație, ne-am despărțit. Nu mai suntem împreună”, a declarat Cristina Cioran pentru impact.ro.