După Vulpița, și Viorel și-a găsit serviciu! Veronica Stegaru a început să râdă când a aflat totul

Publicat: 05/06/2020 | 12:11

După Vulpița, și Viorel Stegaru și-a găsit un loc de serviciu! “Vedeta” de la Antena 1, pe numele din buletin Veronica Stegaru, a început să râdă când a aflat cum a decurs prima zi de muncă pentru soțul ei. Cei doi au o fetiță împreună.

Citește și: CNA taie în carne vie, din nou! Antena 1, încărcată de amenzi! Mirela Vaida, acuzată dur: “O traumatizează pe Veronica Stegaru…”

După Vulpița de la “Acces Direct”, și soțul ei, Viorel Stegaru, și-a găsit serviciu

Viorel Stegaru se numără printre angajații lui Ștefan Manolache, care și-a deschis de curând o mică afacere. Soțul Vulpiței a acceptat să fie livrator de mâncare și a ascultat cu multă atenție toate informațiile primite de la șeful său.

“Am înțeles că vrei să muncești. Uite, ca pentru un prinț, dorința e gata și noi am făcut să se întâmple lucrul ăsta. Am un post pentru tine, am un post de livrator. Tot ce trebuie să faci este să mergi la clienții noștri și să le livrezi mâncarea într-un timp cât mai scurt, dar să le vorbești frumos, să le spui despre noi, căci noi suntem un bussnies la început de drum, am venit de curând în București. Ne respectăm clienții și livrăm întotdeauna mâncarea caldă”, i-a zis Ștefan Manolache lui Viorel Stegaru.

După ce a primit instrucțiuni clare, soțul Vulpiței și-a pus mănuși și mască și a pornit pe străzile aglomerate ale Bucureștiului ca să livreze mâncare. Angajatorul său i-a mai dezvăluit: “Tot ce trebuie să facem e să așteptăm să primim comanda la geam”.

Când a ajuns la prima adresă, soțul “vedetei” de la Antena 1 și-a intrat în rolul de angajat model și i s-a adresat astfel clientului: “Bună ziua! Sunt Viorel Stegaru, Vulpoiul. V-am adus comanda la dumneavoastră! O mâncare care vă place, caldă și adusă la timp”.

Nu rata: Cum s-a descurcat Vulpița în prima ei zi de muncă! Avem imagini

Vulpița și Viorel Stegaru, un nou single împreună

Cel mai nou single lansat de Vulpița și Viorel Stegaru se numește “Câinii latră, Vulpea merge” și, în prezent, se află pe locul șase în trending-ul românesc de pe YouTube. La două zile de la lansare, videoclipul piesei a fost văzut de aproape 500.000 de ori. Prima lor melodie este “Om bogat sau om sărac” și au colaborat cu artistul Rafaelo la ea. Acest proiect muzical se află două poziții mai jos în trending, respectiv pe locul opt.

Afă și: Cum arată, de fapt, casa în care locuia Vulpița de la Acces Direct în Blăgești: “O familie săracă…”