După trei ani de relație, Nicole Cherry a vorbit despre sarcină. Artista este pregătită să devină mămică

Publicat: 16/12/2020 | 11:14

După trei ani de relație, Nicole Cherry a vorbit despre o posibilă sarcină. Artista le-a dezvăluit fanilor când s-a gândit să devină mămică.

Cântăreața și-a provocat fanii la o sesiune de întrebări pe Instagram. Printre curiozități, un internaut a întrebat-o la un moment dat pe Nicole Cherry în ce ipostază se vede peste zece ani.

Iar răspunsul artistei n-a întârziat să apară. Nicole Cherry a mărturisit că se vede, în viitor, în sânul familiei sale, alături de… nu unul ci doi copilași! ”După calculele mele ar trebui să am doi copii deja”, a spus Nicole Cherry pe pagina sa de Instagram.

Nicole Cherry locuiește cu iubitul ei

Nicole Cherry și-a deschis susfletul și a vorbit, recent, despre relația ei. Artista și Florin Popa sunt împreună de aroximativ trei ani și au planuri mari împreună. Deși ea mărturisise în urmă cu puțin timp că nu-și dorește să mai aibă o relație în viitorul apropiat, se pare că Florin Popa i-a schimbat percepția și a cucerit-o iremediabil pe artistă.

Cei doi locuiesc împreună și sunt extrem de fericiți. Recent, un fan a întrebat-o pe vedetă cum este relația ei, iar răspunsul lui Nicole n-a întârziat să apară.

“Perfectă nu este nicio relație. Deci, clar nu o să spun că este perfectă, dar aș putea spune că este echilibrată. Avem un echilibru care ne ajută să trecem peste orice”, a spus solista.