După tragedia de la Onești, un alt bărbat a fost surprins umblând cu pistolul pe străzile orașului

Publicat: 03/03/2021 | 14:30

Gest incredibil al unui bărbat din Onești, după tragedia care a avut loc. Deși orașul e împânzit de polițiști și de jandarmi, de două zile, după cele două crime făcute de Gheorghe Moroșan, un oneștean a ieșit la plimbare prin oraș cu pistolul la vedere. Nu a avut nicio reținere șă-și etaleze ostentativ la șold pistolul și să meargă cu geaca desfăcută.

Jurnalistul Antena 3 Georgiana Murgilă împreună cu doi poliţişti l-au urmărit pe individul care se plimba cu arma la vedere pe o stradă din Oneşti, acolo unde doi muncitori au fost sechestrați și uciși de un bărbat în vârstă de 68 de ani, scrie antena3.ro.

CITEȘTE ȘI: Filmul tragediei din Onești, minut cu minut. De ce au eșuat, de fapt, tentativele de negociere

Bărbatul a spus că are permis de port-armă

La percheziție, polițiștii au descoperit că bărbatul era dotat nu numai cu pistolul, ci și cu un cuțit. Luat la întrebări, oneșteanul a explicat că umbșă înarmat pentru că se simte în pericol, după ce a fost victima unui furt. Mai mult, a recunoscut că are patru arme pe care le poartă din plăcere că aşa e normal.

„Mă simt ca John Wayne”, a spus acesta în faţa camerelor în timp ce era condus la secţie de poliţişti. Mă simt în pericol pentru că am fost victimă. Am patru arme pe care le port din plăcere. E normal ce fac mai ales că permis de port- armă.”

Pistolarul a fost condus la poliție pentru cercetări.

VEZI ȘI: Scrisoarea uluitoare lăsată de criminalul din Onești: ”Să nu fiu acuzat de terorism după”